KUNDESERVICE

Kontakt vores kundeservice alle hverdage på mail.

Skriv til os: raw58@raw58.dk

Ring til os: 6078 8476

Se alle vores produkter

Nyheder

Se alle
Spar 21%
Fad, rund, glas, gul/brun, s/2Fad, rund, glas, gul/brun, s/2
S-krog. - 9,7 cm. - 5 stk - kobberfarvetS-krog. - 9,7 cm. - 5 stk - kobberfarvet
S-krog. - 9,7 cm. - 5 stk - sortS-krog. - 9,7 cm. - 5 stk - sort
S-krog - 10,5 cm - 5 stk - zinkS-krog - 10,5 cm - 5 stk - zink
Spar 25%
Gotlandsk lammeskind - flere varianterGotlandsk lammeskind - flere varianter
Renseribøjler - 10 stk.
Reol, 8 niveauerReol, 8 niveauer
Bogreol, dekorativBogreol, dekorativ
Bogreol, hvidBogreol, hvid

MÅNEDENS MEST SOLGTE PRODUKT

Gå til produkt

MODERNE BOLIG INTERIØR HOS RAW58

Vi er en møbelforretning med beliggenhed i hjertet af Aarhus. Vi har specialiseret os i at lave håndlavede og unikke produkter i rå materialer, med et industrielt design udtryk. Inspirationen til produkterne er kommet fra udlandsrejser til Berlin og New York, og vi arbejder hele tiden på at forny os, så vi kan levere de nyeste design trends til jer kunder. Vi designer produkter der kan bruges overalt i dit hjem. Vores kerneprodukter er tøjstativer og møbler i rå jernrør. Hos RAW58 lever vi for boligindretning og godt design. Dit hjem fortæller meget om hvem du er som person, og vi vil gerne hjælpe dig med at udtrykke din personlighed igennem vores produkter. Vi plejer derfor at sige, at det kun er fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave i jernrør, og derfor er vi ikke blege for at tænke skævt og kreativt i vores designløsninger.

Du kan med vores DIY løsning selv bestemme i hvilke mål du ønsker vores tøjstativer eller møbler. Eller du kan special designe din egen løsning, som passer dig og dine behov. Med et tøjstativ eller møbel fra RAW58, får du et produkt med en god historie, der bliver smukkere med alderen og er i god kvalitet. Godt design tager tid, derfor bruger vi altid tid på at skabe de bedste designløsninger. Også her på siden finder du et stort udvalg af lammeskind. De kommer i en række forskellige farver, størrelser og længder, så du kan finde lige dét, der passer bedst til din smag og indretning.

Et nyt kapitel

Et nyt kapitel Vi lever og ånder boligindretning, og derfor har vi valgt at tage vores shop til nye højder. Nu kan du ikke kun købe tøjstativer, skoreoler, knager, diverse ophæng og bogreoler i rustikke vandrør... Vi har nemlig længe ønsket at give jer flere indretnings muligheder, derfor har vi valgt at åbne en hel ny sektion med en masse lækre bolig interior produkter. Her kan du shoppe din nye lampe, spisebord, spejl eller hvad end der måtte være behov for i din bolig.

SHOP VORES POPULÆRE TØJSTATIVER OG OPHÆNG

DU HAR LIGE SET

Sæt tempoet ned og kom med indenfor i vores inspirationsunivers

Vis alle