Claire Woman x RAW58

JC & Claire Woman X RAW58

Claire Woman har siden 1975 designet og produceret feminine og klassiske styles til kvinder - uden at gå på kompromis med kvalitet eller ansvaret overfor miljøet og de mennesker, der producerer det. Social ansvarlighed er en kerneværdi for os - og arbejdet med at blive bedre stopper aldrig.

Claire Woman er altid i bevægelse, konstant på udkig efter nye elementer, der kan tilføres kollektionerne. Hos Claire Woman tror vi ikke på fast fashion - vores kollektioner skal kunne bruges år efter år og matches på kryds og tværs med nyere og ældre styles.

Garderoben skal ikke dikteres af trends - men af kvalitet og hjertestyles, der holder sæson efter sæson. 


JC & Claire Woman X RAW58

Find JC & Claire Womans Instagram-profil her. 

8000 Aarhus C, Guldsmedgade 21. 

 

Derfor skal du få din erhvervsløsning hos RAW58

  • New Yorker stilen passer ind hos alle erhverv og butikker
  • Vandrør er robuste og holdbar, så møblerne holder ligesom en ven hele livet
  • RAW58 kan tilpasse målene og designs så de er speciallavet til dig
  • Komplette erhvervsløsninger fra a til b med tøjstativer, reoler, ophæng, hylder, knager, skostativer eller dit helt eget design selv møbel 

You dream it - we design it!

 

Kontakt os, hør nærmere og få et tilbud

Har du spørgsmål til vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med, at finde lige netop den løsning, der lever op til dine behov. Ved større erhvervløsninger og butiksindretninger tilbyder vi mængderabat, og derfor er priserne på hjemmesiden ikke endelige for erhverv. Du kan altid kontakte os på tlf. +45 60 78 84 76 eller skrive til os på raw58@raw58.dk eller via kontaktformularen

 

RAW58 Sara bøjlestang med hylde

Sara bøjlestang i sort med hylde kan bruges i alle rum. Ophænget er smart fordi det har flere funktioner, hvor man både kan opbevare sine ting på hylden og samtidig have tøj hængende. Ophænget er populært hos vores kunder fordi kontrasten mellem den varme hylde går godt i spænd med jernrørernes tekstur. 

RAW58 vandrørs butiksindretning og erhvervsløsninger

RAW58 Sara bøjlestang i sort med hylde

Køb Sara bøjlestangen med hylde her.

 

RAW58 Emma tøjstativ

Vores Emma tøjstativ har et minimalistisk design. Det er et tøjstativ hvor du har plads til alt lige fra skjorter til lange kjoler eller jakker. Desuden har du i bunden  plads til tasker og sko.

Tøjstativet er en af vores absolut bestsellers da modellen passer så godt ind i mange indretninger, og har en rigtig fin balance mellem det rå og elegante udtryk.

RAW58 vandrørs butiksindretning og erhvervsløsninger
RAW58 vandrørs butiksindretning og erhvervsløsninger

RAW58 Ebba bøjlestang til væg 

Ebba er en simpel vægmonteret bøjlestang til væg, vor du kan hænge dit tøj. Du kan for eksempel hænge den ude i entreen, og bruge den til jakker, tasker eller i smykker og så videre. Ebba er perfekt til eksempelvis tøjbutikker hvor bukserne kan hæge fra bøjlestangen i kroge. 

RAW58 Skab den rette atmosfære med fede vandrør tøjstativer og tøjhylder
Skab den rette atmosfære med fede vandrør tøjstativer og tøjhylder