Casper Balo X RAW58  - tøjstativ i vandrør

Casper Balo x RAW58 samarbejde

Find Casper Balo´s Instagram-profil her.

RAW58 har lavet et samarbejde med realitydeltageren og influenceren Casper Balo, da han havde brug for at udnytte pladsen på sit soveværelse og derudover at organisere sin garderobe med tøjstativ i vandrør. Casper er primært kendt fra realityprogrammet Paradise Hotel sæson 16.     

Dobbelt tøjstativet Vincent

Det dobbelte tøjstativ Vincent var derfor oplagt, da man udnytter pladsen og højden i rummet eftersom det er 212 cm højt. Samtidigt er det i et enkelt design, som passer ind i alle indretninger.

Vincent dobbelt tøjstativ sort

Så man kan have overraskende meget tøj på et dobbelt tøjstativ, og i bunden er der plads til stille dine sko, tasker eller lignende opbevaring. Vincent tøjstativet fungerer også enormt godt som rumdeler, da et dobbelt tøjstativ med sine to rækker laver en form for væg med tøjet der hænger på det.  

Find Vincent tøjstativet her.

Tøjstativ sorte rør

Balo valgte Vincent tøjstativet i sorte vandrør med 164 cm bredde med messing samlinger. Den sorte farve på tøjstativet i sorte vandrør er virkelig råt og maskulint, men med finesse og detaljer i form af de forgyldte hjørner der giver et perfekt match.

Vincent dobbelt tøjstativ i vandrør

Et tøjstativ i sorte vandrør kan dog også sagtens passe ind i en mere feminin bolig, hvis man ønsker det rå og rustikke New York look.   

Find vores tøjstativer i sorte vandrør her. 

Tøjstativ med skohylde

Vincent tøjstativet kan også fås i sølv, og derudover kan man tilføje en lækker træhylde ovenpå så det bliver til et tøjstativ med skohylde. Hylden der er oliebehandlet for at give et ekstra fedt autentisk look og et fedt sammenspil mellem det kølige metal fra stativet og naturlige træ fra hylden.

Tøjstativ med skohylde

Tøjstativet med skohylden kan også bruges til andet end sko, da man kan have pyntegenstande, hatte eller hvad man har lyst til på hylden.

Find vores tøjstativer med skohylde her.

#myraw58

Brug #myraw58 så vi kan se jeres fede løsninger med vores produkter. Derudover får i chancen for måske at vinde jeres penge tilbage.

Har du spørgsmål til din nye vandrørs garderobe? Så kontakt os endelig

Har du spørgsmål vores produkter til din vandrørs garderobe, så tøv ikke med at kontakte os. Hos RAW58 hjælper vi dig med din vandrør garderobe, og vi står altid klar til at guide dig med at finde lige netop det, du leder efter. Hvis du vil vide mere om et bestemt produkts materiale i din vandrørs garderobe, vedligeholdelse eller andet, så tag endelig fat i os. Du kan kontakte os på tlf. +45 60 78 84 76 eller skrive til os på raw58@raw58.dk eller via kontaktformularen

 

Skriv en kommentar