Celina Teglborg x RAW58 - tøjstativ med hylde

Celina Teglborg x RAW58

Find Celinas Instagram-profil her. 

RAW58 har haft fornøjelsen af, at indgå et samarbejde med den smukke Celina Teglborg. Celina tager på sin inspirerende Instagram-profil sine følgere igennem hendes hverdag og anbefaler produkter hun godt kan lide.   

Alma tøjstativ i sorte vandrør med hylde

Walk-in closet indretning

Celina skulle bruge et nyt tøjstativ til sit walk-in closet. Walk-in closet indretning i vandrør er enormt populært grundet vandrørenes høje kvalitet grundet holdbarheden, og derudover det populære og fede design i New Yorker-stilen. Walk-in closet indretningen skulle bestå af RAW58 Alma tøjstativ med hylde i sort.

Tøjstativet med hylde giver plads til alt man har i sit klædeskab. Med træpladen på toppen får man plads til ekstra opbevaring, hvilket er et super valg hvis du har en lille lejlighed eller ønsker at udnytte sin garderobe 100%. På den måde udnytter Alma som walk-in closet indretning pladsen optimalt.   

RAW58 tøjstativer i vandrør

Find vores Alma tøjstativ her.

Tøjstativ i sorte vandrør

Tøjstativet i sorte vandrør har i den ene side plads til kort tøj såsom skjorter og bluser, men man i højre side har plads til f.eks. jakker. I højre siden er der også en krog, som kan anvendes til høretelefoner, kasketter eller lige hvad man ønsker. 

Udover at være et holdbart tøjstativ i sorte vandrør, får man i Alma stativet et unik, rustikt og personlig indretning i sin bolig. Tøjstativ i sorte vandrør består af sorte ubehandlet rør, imens vores sølv vandrør har fået en galvanisering. 

Find vores tøjstativer her. 

RAW58 tøjstativer i vandrør

Butiksindretning 

Mangler du hjælp eller inspiration, til at din butiksindretning, eller står i og mangler et holdbart stativ, til jeres messestand, der er let at sætte op og pakke ned, og holder til at blive brugt igen og igen og igen. Vi har et bredt udvalg af vandrør tøjstativer, ophæng i vvs rør og skohylder til væg eller gulv. Vores produkter kan blive stylet så de passer helt perfekt ind i din butik, og rammer den helt perfekte atmosfære for netop dit brand med den perfekte butiksindretning, vi står også klar med indretningstips hvis du har brug for det. Vi har også samlet et udvalg af vores erhvervscases med butiksindretning for Claire Woman, Cofur Denmark, Go Form, NO.77TTI, To Be Wanderlust og Christina&Co.

RAW58 tøjstativer i vandrør

Find vores erhvervs side her. 

*Se vores andre influencer samarbejder her. 

Skriv en kommentar