RAW58 X Christel Trubka - Galvaniseret tøjstativ i vandrør

Find Christels Instagram-profil her

Her hos RAW58 har vi været så heldige at indgå et samarbejde med realitystjernen og influenceren Christel Trubka. 

På hendes Instagramprofil tager hun hendes følgere gennem et hav af kreativt content med massere af indhold fra hendes liv som realitydeltager og hendes privatliv. 

 

Tøjstativ i vandrør

Christel skulle bruge et nyt tøjstativ til hendes næste indretningsprojekt, hvor RAW58 fik æren af at indgå et samarbejde med hende. 

Hun valgte det rustikke Conor tøjstativ i vandrør.  Conor tøjstativet er et lækkert og robust tøjstativ der med materialerne af vandrør gør det i stand til at bære over 100 kg. 
Tøjstativet kommer i flere størrelser og er velegnet til ethvert soveværelse eller walk-in-closet uanset størrelsen på rummet. Tøjstativet er med dets dobbelt bøjlestang og fastmontering til væggen en model der virkelig formår at udnytte pladsen i hjemmet til fulde, og med de galvaniserede vandrør giver det indretningen et råt New Yorker-look. 

 

 

 

Sort eller galvaniseret

Hos RAW58 kan du altid finde et tøjstativ som med garanti vil være passende til dit hjem, om du så er til sort eller galvaniseret, og det samme gør sig gældende med knager, skoreoler og ophæng af vandrør. Du kan også altid tilvælge dit produkt med messingsamlinger hos os, hvilket giver et friskt look til både de sorte og galvaniseret vandrør. Hvis du har spørgsmål til vores produkter og services eller gerne vil se vores sorte eller galvaniserede modeller i virkeligheden, så er du altid velkommen til at besøge os i vores showroom på: 

Mindet 6B, 8000, Aarhus C

 

 

 

Skriv en kommentar