Tøjstativ

Emilie Bruhn x RAW58 - tøjstativ

Vi bliver ofte inspirerede af vores kunder og partnere. I dette tilfælde havde en kunde brug for et robust tøjstativ. Vores største inspiration er vores kunder og partnere, som inspirerer os med deres kreative måder at inkorporere vores produkter i deres indretning. Det er det personlige præg i indretningen, der inspirer RAW58 og motiverer os til at udvikle bedre produkter. 

Find vores tøjstativer her.

https://www.raw58.dk/products/alma-tojstativ-i-solv

Tøjstativ i vandrør 

Emilie havde brug for et tøjstativ i vandrør der kunne have plads til alt hendes tøj, heriblandt både lange kjoler og jakker og kortere trøjer. Derfor var vores galvaniseret tøjstativ Alma den perfekte løsning. Det galvaniseret tøjstativ Alma er et dobbelt tøjstativ der har plads til alle længder tøj og en masse af slagsen. Det er gulvstående og skal derfor ikke monteres i nogen væg. Eftersom det ikke er afhængig af nogen væg, kan det holde til +100 kilo, og du skal derfor ikke bekymrer dig om om det galvaniseret tøjstativ kan bevare alt dit tøj. 

Det at vores tøjstativer i vandrør er produceret i vvs rør, har en række fordele for dig. For det første sikrer det dig en god kvalitet. Disse vandrør går nemlig ikke nemt i stykker, og de kan holde i mange år. Dertil er de med til at give et råt og fantastisk look. De tøjstativer i vandrør, som du finder på vores webshop, kommer i farverne sort og galvaniseret, og så er det op til dig at vælge, hvilken farve der passer bedst til din indretning.

Find vores Alma tøjstativ her

Tøjstativ i sølv ALMA

Design selv - gør-det-selv løsninger hvor du designer dit unikke møbel 

Du kan gå hele vejen og designe dit eget tøjstativ eller møbel, vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udføre din perfekte gør-det-selv løsning. Vi vil så gerne hjælpe dig med at designe dit drømme hjem eller butik.

I vores sortiment har vi håndplukket de designs, som er mest populære blandt vores kunder, så der er en løsning der passer næsten alle. Men det kan jo ske at et af vores standard møbler ikke passer i størrelsen i forhold til dit hjem, derfor giver vi dig muligheden for selv at vælge målene. Måske tøjstativet er for bredt, eller måske det er for højt. Vi kan skære rørene til så du får præcis det tøjstativ i vandrør som du leder efter, og som passer perfekt til din situation. 

Vi laver ikke kun DIY tøjstativer, men vi laver også andre typer af møbler på specialmål og her hjælper vi dig også med designet, hvis du har nogle spørgsmål. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan se eksempler på design selv løsninger her: gardinstang, vinholder & vinbord, reol, bænk, løsninger til skråvægge, kommode tøjstativvæg til væg ophæng med hylder, unikke tøjstativer og tøjstativer med reol  

Tegn en hurtig stregtegning af dit ønskede design, husk at påføre mål på tegningen. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant. 

Find vores DIY side her. 

Læs næste

Mie Iversen X RAW58 - sort tøjstativ
Celina Teglborg x RAW58 - tøjstativ med hylde

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her