Galvaniseret stativ

Maria H.K. X RAW58 - galvaniseret stativ

En kunde ønskede en make-over på hendes garderobe. En walk-in løsning med plads til både bukser, trøjer, overtøj og kjoler. Det blev til vores bestseller det galvaniseret Alma stativ. 

RAW58 Alma tøjstativ i sølv 

Find vores Alma tøjstativ i sølv her. 

Tøjstativ i vandrør 

Det galvaniseret tøjstativ i vandrør Alma var den perfekt walk-in closet løsning for kunden. Tøjstativet i vandrør havde plads til hele hendes garderobe, imens de sølv rør passede perfekt til den feminine stil. Det galvaniseret stativ har også i den ene siden en krog, hvor hun kunne hænge sine poser på. 

Vil du spare på pladsen, eller synes du bare det ser flot ud, så kan du købe Alma tøjstativet med en smart hylde på toppen. Vi syntes især at det galvaniseret stativ går godt med en lys fyrtræs hylde eller egetræs hylde. 

Find alle vores tøjstativer i vandrør her.

DIY tøjstativ 

Lad os hjælpe dig med dit DIY tøjstativ i vandrør eller unikke møbel i vandrør. Siden RAW58 startede tilbage i 2016 har vi lavet specialdesignet løsninger til vores kunder. Derfor har vi enormt meget erfaring indenfor området, så du kan trygt overlade opgaven til os. DIY tøjstativerne er perfekte til dig der gerne vil have dit helt eget designet tøjstativ i vandrør som ingen andre har.

Vi laver ikke kun DIY tøjstativer, men vi laver også andre typer af møbler på specialmål og her hjælper vi dig også med designet, hvis du har nogle spørgsmål. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan se eksempler på design selv løsninger her: gardinstang, vinholder & vinbord, reol, bænk, løsninger til skråvægge, kommode tøjstativvæg til væg ophæng med hylder, unikke tøjstativer og tøjstativer med reol  

Find vores DIY side her.

RAW58 Alma tøjstativ i sølv

Butiksindretning 

Mangler du hjælp eller inspiration, til at din butiksindretning, eller står i og mangler et holdbart stativ, til jeres messestand, der er let at sætte op og pakke ned, og holder til at blive brugt igen og igen og igen. Vi har et bredt udvalg af vandrør tøjstativer, ophæng i vvs rør og skohylder til væg eller gulv. Vores produkter kan blive stylet så de passer helt perfekt ind i din butiksindretning, og rammer den helt perfekte atmosfære for netop dit brand med den perfekte butiksindretning, vi står også klar med indretningstips hvis du har brug for det. Vi har også samlet et udvalg af vores erhvervscases for Claire Woman, Cofur Denmark, Go Form, NO.77TTI, To Be Wanderlust og Christina&Co.

Find vores erhverv side her

Læs næste

Indretning med personligt touch
Casper Balo X RAW58  - tøjstativ i vandrør

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her