Ophæng i vandrør

Rasmus Johansson X RAW58 - ophæng i vandrør

En kunde skulle bruge et nyt ophæng i vandrør til overtøjet. Kunden valgte vores William bøjlestang til loft i sølv med messing, som er en smart bøjlestang i vandrør der kan bruges i alle boligens rum.    

Find William bøjlestangen til loft i sølv her.

Organisér tøj og genstande med vandrør og få en rustik indretning

Hos RAW58 tilbyder vi moderne indretningsløsninger til hjemmet i industrielt design. Vores produkter er udført af rå vandrør i jern, der tilfører dit hjem et karakteristisk og rustikt indretning. Inspirationen til det rå og industrielle design er hentet på udlandsrejser til storbyer som  New York, mens udviklingen er af Raw58s produkter er udsprunget fra hjertet af Aarhus.

Hos RAW58 tilbyder vi indretningsløsninger til samtlige af hjemmets rum der giver rustik indretning. Særligt er vi kendt for vores garderobeløsninger, både i form af tøjstativer og bøjlestænger af vandrør, men vi tilbyder også produkter til ophæng af redskaber i køkkenet og til organisering af fodtøj i entréen. Vandrørene og samlingerne fås i et udvalg af farver, så du selv kan være med til at sætte et skræddersyet præg på netop din indretning.

Her på siden kan du se vores udvalg af indretningsløsninger og få lidt inspiration til hvordan du kan pryde hjemmet med vores rustik indretning og unikke vandrørsophæng i jern.

William bøjlestang til loft i sølv

Find alle vores produkter i vandrør her.

Garderobeløsning med en bøjlestang af vandrør

Vi tilbyder et udvalg af forskellige bøjlestænger, der passer ind i alle boligens rum. Med en bøjlestang udført af rustikke jernrør kan du tilføre din garderobe lidt ekstra kant og samtidig opbevare dit tøj på en overskuelig og praktisk måde. Vores bøjlestænger monteres uproblematisk på væggen og det robuste materiale gør, at bøjlestængerne er ekstremt solide og kan bære tung vægt. Med en garderobe opbygget af vandrør får du samtidig tilført et helt unikt look til din indretning.

Blandt udvalget af bøjlestænger er vores Sara bøjlestang den mest populære, vi har i vores produktsortiment. Sara bøjlestangen egner sig særlig godt som garderobeløsning til entré og soveværelse.

Vores Liam bøjlestang er særdeles brugbar, hvis du vil udnytte et ellers uanvendeligt hjørne af et rum til ophæng af bøjler – bøjlestangen er nemlig udformet i en 90 graders vinkel og kan derfor monteres på to forskellige vægge. Liam er særligt populært blandt de af vores kunder, som har skråvægge og gerne vil have det fulde udbytte rummet, op udnytte pladsen med deres garderobeløsning. 

Ønsker ud at montere et ophæng mellem to kan du benytte væres Marzello væg-til-væg bøjlestang. Denne bøjlestang er velegnet til mindre rum, som entréer og omklædningsrum i butikker. Du kan bestille Marzello i specialmål, så ophænget bliver skræddersyet til formålet.

Vores elegante Ines bøljestang er velegnet til alle boligens rum. Ines optager minimal plads på væggen og sparer dig for at bruge en masse gulvplads. Ines kan bestilles med glødende messingsamlinger, og udgør i sig selv et lille kunstværk i rummet. 

Bøjlestang i vandrør

Find vores ophæng her.

Lav dine egne DIY møbler

Vi vil så gerne hjælpe dig med at designe dit drømme hjem eller butik. I vores sortiment har vi håndplukket de designs, som er mest populære blandt vores kunder, så der er en løsning der passer næsten alle. 

Men det kan jo ske at et af vores standard møbler ikke passer i størrelsen i forhold til dit hjem, derfor giver vi dig muligheden for selv at vælge målene. Måske tøjstativet er for bredt, eller måske det er for højt. Vi kan skære rørene til så du får præcis det tøjstativ i vandrør som du leder efter, og som passer perfekt til din situation.

Du kan også gå hele vejen og designe dine egne DIY møbel eller tøjstativ, vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udføre din perfekte gør det selv løsning.

Du kan finde inspiration i vores blogindlæg, vi har blandt andet skrevet et om hvordan du bedst udnytter din skråvæg

Så om du står og mangler stålben til dit plankebord til det helt rigtige DIY plankebord for dig, eller du gerne vil have lidt hjælp til et gør det selv tøjstativ i vandrør, så kan vi hjælpe dig med at få dit drømmeprodukt gjort til virkelighed. 

Send din tegning af dine DIY møbler til vores email raw58@raw58.dk. Vi kan levere indenfor 1-3 hverdage, men det afhænger selvfølgelig af opgaven.

DIY tøjstativ med hylde

Find vores design selv side her.

Læs næste

Celina Teglborg x RAW58 - tøjstativ med hylde
Fiona Elvine X RAW58 - skoreol i vandrør

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her