Mangler du hjælp eller inspiration, til at din butiksindretning, eller står i og mangler et holdbart stativ, til jeres messestand, der er let at sætte op og pakke ned, og holder til at blive brugt igen og igen og igen. Vi har et bredt udvalg af vandrør tøjstativer, ophæng i vvs rør og skohylder til væg eller gulv. Vores produkter kan blive stylet så de passer helt perfekt ind i din butik, og rammer den helt perfekte atmosfære for netop dit brand med den perfekte butiksindretning, vi står også klar med indretningstips hvis du har brug for det. Vi har også samlet et udvalg af vores erhvervscases for Claire Woman, Cofur Denmark, Go Form, NO.77TTI, To Be Wanderlust og Christina&Co.  

 

Skab den rette atmosfære med fede vandrør tøjstativer og tøjhylder 

Vi har et bredt udvalg af produkter hvor alt fra tøjstativer-, ophæng- og knager i vandrør gør at du kan udnytte pladsen helt optimalt, og skaber en sammenhængende stil igennem hele lokalet. Vi kan sætte en tøjhylde på mange af vores populære modeller så du kan udstille produkter på toppen og udnytte pladsen helt optimalt. Vi har også forskellige skoreoler hvor især vores Felix skohylde til væg vil være optimal for at placere den præcis hvor den passer ind. Vores rå vandrør kan styles op, for at skabe en elegant stil, eller styles ned for at skabe en fed rustik butiksindretning, og en rå atmosfære. Mangler du indretningstips kan du kontakte os, så kan vi hjælpe med at skabe den perfekte indretning til netop din butik. 

 

Skab en rustik indretning for din messestand som kan bruges igen og igen

Skal i bruge et setup af stativer og hylder til jeres messestand, så kan vi hjælpe jer med at vælge de rette produkter, der hjælper jer med at udnytte jeres plads optimalt, og samtidig er let at stille op, pakke sammen og kan bruges igen og igen og igen. Du er velkommen til at kontakte os for at få indretningstips eller råd til at lave den perfekte messestand.

 

Mangler du speciallavede produkter eller indretningstips?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med at indrette din butik. Hvis du allerede har den helt perfekte idé kan vi tilpasse vores produkter, eller laver nogle helt unikke vandrør tøjstativer, som passer direkte ind i dine lokaler. Vi kan også hjælpe dig med indretningstips, hvis du ikke er helt sikker på hvordan dine lokaler bliver udnyttet allerbedst med den rette butiksindretning. Vi kan guide dig i hvordan vi mener man bedst bruger vores skohylde til væg, vandrør tøjstativ eller vores andre fede produkter. Vi kan selvfølgelig også tilføje en tøjhylde til de produkter hvor du får brug for det.

 

Vores skohylde til væg udnytter pladsen helt optimalt

Vores Felix skoreol eller Ella hylder, kan få dine varer op i øjenhøjde med kunderne, og skaber plads til at udstille alle dine produkter, så de ses af kunderne. Kombineret med vores vandrør tøjstativer giver det en sammenhængende stil igennem hele butikken

 

Kontakt os og hør nærmere

Har du spørgsmål til vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med, at finde lige netop den løsning, der lever op til dine behov. Du kan altid kontakte os på tlf. +45 2629 6565 eller skrive til os på raw58@raw58.dk eller via kontaktformularen.