Erhvervsindretning - Få dine produkter frem i det rigtige lys med en unik garderobe- og opbevaringsløsning i rå jernrør.

Hos RAW58 har vi hjulpet mere end +50 erhvervskunder med at få sammensat og designet en unik garderobe- og opbevaringsløsning, der har opfyldt virksomhedens vision og behov.

Fra skitse til råt design.

Ønsker din virksomhed en unik garderobe- og opbevaringsløsning i rå jernrør, som ikke er på standardmål, så har vi her sat ord på den kreative proces, hvori vi går fra skitse til råt design.


Til at starte med mødes vi enten fysisk eller på mail med virksomheden, hvor vi kommer ud og måler op til tøjstativer eller ophænget i rå jernrør. Når vi har fået sat ord på kundens tanker og ønsker, så begynder designprocessen, hvor vi kommer med forskellige designforslag til virksomheden.


Når virksomheden har modtaget designforslagene på den ønskede forespørgsel, så godkender virksomheden det ønskede design.


Efter virksomheden har godkendt det ønskede design, der opretter vi et bestilingslink, hvor designet bliver betalt. Når der er betalt for designet, så påbegynder vi produktionen af det ønskede design.

 

 

Få din helt egen indretningsarkitekt til din næste B2B indretning!

Vi laver ikke kun tøjstativer og ophæng i rå jernrør på specialmål og standardmål. Vi er også specialister og indretningsarkitekter med særligt fokus på lammeskind, lyskilder og boliginteriør. Med andre ord er det muligt, at få en komplet indretning med både tøjstativer, ophæng, knager, hylder og meget mere i rå jernrør.

 


Kom i gang i dag her (link til mail)

Få dine produkter frem i det rigtige lys!

Dit salg starter i døren og dine kunder køber med øjnene. Med et overskueligt og nøje udvalgt produktsortiment, en pæn fremtoning og et godt helhedsindtryk sikre du dig, at dine kunder er interesseret og nysgerrige fra første købsøjeblik.

Giv dine kunder en god oplevelse og lad dem blive en del af dit brand.

Butiksindretning, erhvervsindretning og meget mere!

Her er nogle af de virksomheder vi har hjulpet med indretning (logoer med virksomheder)

Se vores cases her (link til cases)


Du bestemmer - vi vejleder, monterer og leverer!

I RAW58 arbejder ud fra filosofien om, at kunderne har det sidste ord og i de fleste tilfælde de bedste ideer! Hos RAW58 er det muligt, at få leveret og monteret imod et tillæg - det er ikke tvunget hos os, så er man selv 100-meter mester i montering, så er man hjertens velkommen til dette!

Mange tak fordi du tog dig tid til at læse med.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Frederik Abrahamsen
CEO, RAW58