Skråvægge har før været en udfordring at udnytte, nu kan du endelig gøre det, med vores RAW58 produkter i rustikke vandrør.

Vores løsninger kan sætte sammen som Lego, og derfor kan vi lave alle mulige slags løsninger. Så uanset hvilken slags skråvæg du har, så skriv til os, vi kan helt sikkert finde en god løsning.

Læs nedenfor hvordan du kontakter os. Vi sender dig et uforpligtende tilbud. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gennem vores chat, eller via kontakt formularen i bunden af denne side.

Tegn en skitsetegning

Tegn en hurtig stregtegning af dit ønskede design, med mål på. Målene du skriver på tegningen skal være de komplette mål, det vil sige fra yderkant til yderkant. Og bare rolig, det behøver ikke at være en pæn skitsetegning, vi skal nok kunne forstå hvad du mener alligevel. Du bestemmer selv om du tegner den i hånden eller på computeren.

Send skitsetegningen til os

Send din skitsetegning til os. Du kan sende skitsetegningen til os på vores chat eller på vores mail raw58@raw58.dk. Skriv gerne om produktet skal være i farven sort eller sølv. Og ligeledes hvis der er hylder på produktet, så skriv om hylderne skal være i mørkt fyrtræ eller i lys egetræ.

Vi vender retur med et tilbud

Vi udregner et uforpligtende tilbud til dig, og sender dig et bestillingslink, hvorfra du kan bestille produktet. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil gøre brug af tilbudet eller ej.

Leveringstid

Når ordren er lagt, så påbegynder vi arbejdet. Vi leverer for det meste indenfor 2-3 hverdage, men leveringstiden afhænger selvfølgelig af flere ting. Så skriv gerne til os hvis ordren haster.

Har du spørgsmål?

Så kontakt os på vores chat, du finder den i højre bund af hjemmesiden. Du kan også sende os en email gennem formularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.