Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet de spørgsmål vi oftest får fra kunder. Finder du ikke et svar nedenfor så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sådan kontakter du os:
Chat: chatten kan du finde nede i højre bund på siden.
Mail: raw58@raw58.dk
Tlf. 
2629 6565

 

Fragt og levering
Hvad er leveringstiden?
Leveringstiden er 1-3 hverdage på vores produkter. Skal du have special designet et produkt så er leveringstiden normalt også 1-3 hverdage, ellers siger vi det.


Hvad koster fragten?

I langt de fleste tilfælde koster fragten blot 39 kr. Du kan altid se fragtprisen på kurv siden, eller før du lægger ordren.

Hvem leverer min pakke?

Vi leverer din pakke med GLS, det er dem vi har oplevet har de hurtigste leveringstider og er mest pålidelige. Du kan bestille levering til pakkeshop eller til privat/erhvervs adresse

Hvor leverer i til?

Vi leverer til hele Danmark og Europa.

 

Produkterne i jernrør
Hvor meget vægt kan jeres produkter bære? 
Vores produkter kan holde til flere 100 kilo vægt, så du skal ikke være bange for at hænge store jakker, tasker mm. på stativerne.


Vores stativer er lavet i stålrør som har en vild holdbarhed, så det eneste du skal være opmærksom på er at du bruger store skruer og rawplugs der er lavet til din væg. Inde på hvert produkt, linker vi til skruer og rawplugs som vi anbefaler man bruger.

Kan en gipsvæg bære jeres stativer og ophæng?
Der er 2 slags gipsvægge, der er enkeltpladet og dobbeltpladet. Er din gipsvæg dobbelt pladet, så kan du bruge de skruer og rawplugs som vi linker til, inde på hvert produkt.

Er din gipsvæg enkeltpladet, så anbefaler vi at du tager i et byggemarked og køber skruer og rawplugs. I et byggemarked har de nemlig nogle rigtig kraftige rawplugs, der udvider sig inde bag gipsen, og nærmest danner en krog bag gipsen.

Vores Conor tøjstativ egner sig rigtig godt til bl.a. gipsvægge. Conor kan købes her.

Hvor meget tøj kan jeres ophæng til væg bære?
Vores produkter er lavet i stålrør, så de kan bære flere hundrede kilo, så du skal bare give den gas med at hænge tunge jakker og tasker op på ophængene. Det der bestemmer hvor meget tøj du kan hænge op er din væg. Er den lavet i mursten/beton så er det ikke noget problem, så længe du bruger korrekte skruer og rawplugs. Du kan tilkøbe skruer og rawplugs inde på hvert produkt. Har du derimod en gipsvæg så kommer gipsvægge i 2 typer, enkeltpladet og dobbeltpladet. Har du en dobbeltpladet gipsvæg så er det ikke noget problem. Har du dog en enkeltpladet gipsvæg så vil vi anbefale dig at tage i et byggemarked og købe specielle rawplugs til dette. Du kan nemlig købe nogle rawplugs der ekspandere indenunder gipsen, og på den måde gør at du kan hænge rigtig mange kilo op. Vi har fx på vores kontor hængt en cykel op på væggen, i en gipsvæg.

Maler i jeres sorte rør?
Vores produkter kommer i 2 rørfarver sølv og sort. De sorte rør er ikke malet, fordi de derfor virker så autentiske som muligt, og frembringer den flotte New Yorker stil. De sorte rør kan derfor variere i overfladen.  

Hvilken rørtykkelse har rørene?
Vores tøjstativer er alle lavet i 3/4" rør som er cirka 27 mm. i diameter. Det gør dem vildt robuste. Det står altid inde på hver vare hvilken rørtykkelsen varen har.

Leverer i mit tøjstativ samlet?
Hvis du bestiller et tøjstativ fra os, så har vi samlet fødderne for dig, da de skal strammes godt til. Resten er super nemt at samle, og tager ikke lang tid, det er bare at skrue det sammen. Du modtager naturligvis en samlevejledning, og ellers kan vores samlevejledninger hentes her.

Hvordan samler jeg mit tøjstativ?
Vores produkter er meget nemme at samle, og vi har selvfølgelig lavet samlevejledninger til alle vores tøjstativer. Du kan hente samlevejledningerne her.

Er alle jeres hylder med olie?
Du kan købe vores hylder i 3 udgaver.
1. Ubehandlet
Vælger du den Ubehandlede hylde, får du den absolut mest naturlige og autentiske hylde vi laver, super lækker og rå. Den ubehandlede hylde modtager en meget let slibebehandling.
2. Mørk fyrtræ
Denne hylde har fået en oliebehandling. Oliebehandlingen giver hylden en beskyttende overflade. Den mørke oliebehandlede hylde har et mere drivtømmer look, som vi er vilde med.
3. Lys fyrtræ
Denne hylde har fået en oliebehandling. Den lyse oliebehandling efterlader en hylde med et super elegant udtryk, egner sig specielt godt til dig med en feminine bolig indretning.

Kan man bestille på specialmål eller efter eget design?
Det kan du helt sikkert, du kan læse mere om mulighederne på vores design selv side her


Andet

Har i en fysisk butik?
Vi har ingen fysisk butik, hvor du kan komme og se produkterne. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet.


Er der rabat ved store ordrer?
Overvejer du at lægge en større ordre, så send os en mail til raw58@raw58.dk så laver vi et tilbud til dig.

For at gå til siden med ofte stillede spørgsmål, så tryk her