Cofur Denmark x RAW58

Cofur Denmark x RAW58 

Cofur Denmark er et bæredygtigt, slow-fashion brand, som omdanner vintage crepe-silke sarier fra Indien til styles til den moderne kvinde!

Når du investerer i en style fra Cofur Denmark, er du ikke blot med til at forlænge en livslang historie, men du får samtidig et produkt, som er skabt med kærlighed, bæredygtighed og et passioneret hjerte, som banker for vores fælles jordklode.

Cofur Denmark x RAW58

Find Cofur Denmarks Instagram-profil her. 

8600 Silkeborg, Tværgade 17.

 

Derfor skal du få din erhvervsløsning hos RAW58

  • New Yorker stilen passer ind hos alle erhverv og butikker
  • Vandrør er robuste og holdbar, så møblerne holder ligesom en ven hele livet
  • RAW58 kan tilpasse målene og designs så de er speciallavet til dig
  • Komplette erhvervsløsninger fra a til b med tøjstativer, reoler, ophæng, hylder, knager, skostativer eller dit helt eget design selv møbel 

You dream it - we design it!

 

Kontakt os, hør nærmere og få et tilbud

Har du spørgsmål til vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med, at finde lige netop den løsning, der lever op til dine behov. Ved større erhvervløsninger og butiksindretninger tilbyder vi mængderabat, og derfor er priserne på hjemmesiden ikke endelige for erhverv. Du kan altid kontakte os på tlf. +45 60 78 84 76 eller skrive til os på raw58@raw58.dk eller via kontaktformularen

 

RAW58 Emma tøjstativ

Vores Emma tøjstativ har et minimalistisk design. Tøjstativet tilbyder plads til alt lige fra skjorter til lange kjoler eller jakker. Desuden har du i bunden plads til tasker og sko.

Dette tøjstativ er en af vores absolut bestsellers da modellen passer så godt ind i mange indretninger, og har en rigtig fin balance mellem det rå og elegante udtryk.

RAW58 Emma tøjstativ sort

RAW58 Emma tøjstativ sort

RAW58 Emma tøjstativ sort

RAW58 Emma tøjstativ sort

Køb Emma tøjstativet her. 

 

RAW58 Vigga tøjstativ

Vigga er et smart lille moderne tøjstativ der er til dig der gerne vil have et unikt design til din beklædning. Stativet fylder ikke meget og designet gør den super attraktiv i entreen hvor dit mest benyttet overtøj så fint kan vises frem. 

Tøjstativet monteres i væggen, så det skal ikke skrues fast i gulvet.

RAW58 Vigga tøjstativ i sort

RAW58 Vigga tøjstativ i sort

RAW58 Vigga tøjstativ i sort

RAW58 Vigga tøjstativ i sort

Køb Vigga tøjstativet her. 

 

RAW58 Alma tøjstativ 

Alma er et stort tøjstativ der har plads til det hele. På den ene side har plads til dit korte tøj skjorter og bluser, og i højre side har du plads til lange jakker og kjoler. I højre side har du også en krog, som du kan bruge til smykker, tasker eller hvad du synes.

Krogen kan drejes hele vejen rundt, så du bestemmer selv hvor den skal pege hen, du kan for eksempel pege den direkte ud i rummet. 

RAW58 Alma tøjstativ i sort

RAW58 Alma tøjstativ i sort

RAW58 Alma tøjstativ i sort

Køb Alma tøjstativet her. 

 

RAW58 Pedro tøjkrog

Pedro tøjkrogens  lodrette design gør det nemt at hænge en masse efter behov. De kan bruges mange steder i boligen. I entreen til overtøj, i stuen til pynte blomster, fine forklæder i køkkenet eller i soveværelset til smykker, skjorter, vi kunne fortsætte. Alt kan lade sig gøre, det er kun fantasien der sætter grænser.

Vores kroge i vandrør er også kendt som håndklap kroge, Frakke kroge, Dekorative væg kroge, Badeværelse kroge, Badehåndklæde kroge, Tøj krog, Rør krog.

RAW58 Pedro tøjkrog i sort

Køb Pedro tøjkrogen her. 

 

Du kan se flere erhvervs cases, og blive inspireret til din egen erhvervsløsning.