Mangler du et æstetisk og sammenhængende tema til opbevaring i din butik eller blot hjælp og inspiration til butiksindretning, så står vi klar med vejledning og gode tilbud på mulige pakkeløsninger uanset størrelsen på din ordre. 
Vores produkter i vandrør er et optiamlt valg til dig som ønsker eksklusivt udtryk. Vores tøjstativer, ophæng, knager og skohylder er lavet udelukkende af stål og holder til 100+ kg. Vores bredde variation af produkter og mål gør det muligt, at lave løsninger selv i den mindste krog, skåvæg, væg til gulv mm.
 
Se eksempler på erhverscases her for Claire WomanGo Form, NO.77TTI, To Be Wanderlust og Christina&Co.  

 

Udnyt pladsen optimalt og skab den rette atmosfære med rustikke tøjstativer og hylder i vandrør af genanvendeligt materiale

Se hvordan Cofur Denmark har skabt et eksklusivt, minimalistisk og beroligende atmosfære med vores Emma tøjstativVigga tøjstativ,  og ALMA tøjstativ i sort med messing

 Se hvordan vores løsning med Vincent tøjstativ på speicalmål har skabt et enkelt men simpel løsning for udnyttelsen af plads hos Suitclub. Her har vi også specialdesignet et prøverum med et eksklusivt udtryk udelukkende ud af vandrør. 

Se hvordan Clarie Woman har brugt bla. Ebba bøjlestang som en simpel løsning til pladsmangel.

Vores produkter er ikke kun egnet til butikker, det er kun fantasien der sætter grænser. Se vores kreative løsning til Go Form fitnesscenter eller kontosindretning hos TTI

 

Skab en rustik indretning for din messestand som kan bruges igen og igen

Skal I bruge et setup af stativer og hylder til jeres messestand, så kan vi også hjælpe jer med at vælge de rette produkter, der hjælper jer med at udnytte jeres plads optimalt. Samtidig er let at stille op, pakke sammen og kan naturligvis genanvendes. 

Erhvervscases fra RAW58

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med deres indretning. Nedenfor kan du se et udvalg af de erhvervscases vi har løst gennem årene.

Kontakt os og hør nærmere

Har du spørgsmål til vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med, at finde lige netop den løsning, der lever op til dine behover.

Du må hellere end gerne skrive til os på vores chat. Du kan også sende os en email gennem formularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.