RAW58 special løsninger

RAW58 Design selv

Hos RAW58 har vi specialiseret os i at lave alle mulige slags møbler i rustikke vandrør. Vandrørene kan sættes sammen på utallige måder, så vi plejer at sige, at det kun er fantasien der sætter grænsen, for hvad man kan lave. Nedenfor kan du se hvilke muligheder vi tilbyder.

Hvorfor vælge RAW58 special løsning

3 gode grund til at vælge RAW58 special løsning

Professionel rådgivning og vejledning

Vi har siden 2016 hjulpet vores kunder med indretningen. Vi sidder klar til at hjælpe med den helt rigtige løsning til netop dig. Kontakt os i dag på tlf. 2629 6565 eller på mail. raw58@raw58.dk

+14.000 glade kunder

Vi har over 14.000 glade erhvervs og privat kunder der har købt vores populære møbler i vandrør.

En løsning der holder i mange år

Vores produkter er lavet i jern og det betyder at det holder i rigtig mange år. Det er derfor en rigtig god investering.

Design dit eget RAW58 produkt i vandrør

1. Tegn en skitsetegning

Tegn en hurtig stregtegning af dit ønskede design, med mål på. Målene du skriver på tegningen skal være de komplette mål, det vil sige fra yderkant til yderkant. Og bare rolig, det behøver ikke at være en pæn skitsetegning, vi skal nok kunne forstå hvad du mener alligevel. Du bestemmer selv om du tegner den i hånden eller på computeren.

2. Send skitsetegningen til os

Send din skitsetegning til os. Du kan sende skitsetegningen til os på vores chat eller på vores mail raw58@raw58.dk. Skriv gerne om produktet skal være i farven sort eller sølv. Og ligeledes hvis der er hylder på produktet, så skriv om hylderne skal være i mørkt fyrtræ eller i lys egetræ.

3. Vi vender retur med et tilbud

Vi udregner et uforpligtende tilbud til dig, og sender dig et bestillingslink, hvorfra du kan bestille produktet. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil gøre brug af tilbudet eller ej.

4. Leveringstid

Når ordren er lagt, så påbegynder vi arbejdet. Vi leverer for det meste indenfor 2-3 hverdage, men leveringstiden afhænger selvfølgelig af flere ting. Så skriv gerne til os hvis ordren haster.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag.

Ring til os på tlf. 2629 6565

Skriv til os på chatten i højre bund af hjemmesiden

Send os en mail på raw58@raw58.dk

Ofte stillede spørgsmål til design selv

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her