To Be Wanderlust x RAW58

To Be Wanderlust x RAW58

RAW58 x To Be Wanderlust

To Be Wanderlust er drevet af to bedste veninder, Gitte og Mai, som sammen har skabt et univers, hvor tøj af høj kvalitet og unikke styles, går op i en højere enhed.

To Be Wanderlust er et unikt skræddersyet tøjbrand til den næste generation af kvinder, der omdefinerer betydningen af ’stil’. Vores styles er af globale modetrends, med et ’twist’ af skandinavisk stil, tilpasset den travle hverdag af den moderne kvinde. Vi tilbyder en bred vifte af stilarter, lige fra urban streetwear, palietter og boho sommerstyles. 

Den kvindelige krop er noget, man skal være stolt af, uanset form og størrelse – det fejrer vi, hver dag! Vi leverer on-trend styles, hvor pasformen altid er i top og fremhæver de kvindelige former. Det er vigtigt for os, at de kvinder der går klædt i styles fra TBW, altid føler sig godt tilpas.

 

RAW58 x To Be Wanderlust

Find To Be Wanderlusts Instagram-profil her.

7430 Ikast, Ll. Torv 1a.

 

Derfor skal du få din erhvervsløsning hos RAW58

  • New Yorker stilen passer ind hos alle erhverv og butikker
  • Vandrør er robuste og holdbar, så møblerne holder ligesom en ven hele livet
  • RAW58 kan tilpasse målene og designs så de er speciallavet til dig
  • Komplette erhvervsløsninger fra a til b med tøjstativer, reoler, ophæng, hylder, knager, skostativer eller dit helt eget design selv møbel 

You dream it - we design it!

 

Kontakt os, hør nærmere og få et tilbud

Har du spørgsmål til vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med, at finde lige netop den løsning, der lever op til dine behov. Ved større erhvervløsninger og butiksindretninger tilbyder vi mængderabat, og derfor er priserne på hjemmesiden ikke endelige for erhverv. Du kan altid kontakte os på tlf. +45 60 78 84 76 eller skrive til os på raw58@raw58.dk eller via kontaktformularen

 

RAW58 Alma tøjstativ - showroom

I To Be Wanderlusts showroom har de vores Alma tøjstativ. Det er et stort tøjstativ der har plads til det hele. På den ene side har plads til dit korte tøj skjorter og bluser, og i højre side har du plads til lange jakker og kjoler. I højre side har du også en krog, som du kan bruge til smykker, tasker eller hvad du synes.

Krogen kan drejes hele vejen rundt, så du bestemmer selv hvor den skal pege hen, du kan for eksempel pege den direkte ud i rummet. Du kan også skrue den af, hvis du gerne vil spare de 15 cm. den tager af plads.

RAW58 Alma tøjstativ i sort

Tøjstativ til butiksindretning

Køb Alma tøjstativet her.

RAW58 Vigga tøjstativ - kontoret

På kontoret havde To Be Wanderlust brug for et tøjstativ til overtøjet. Vigga er et smart lille moderne tøjstativ der er til dig der gerne vil have et unikt design til din beklædning. Stativet fylder ikke meget og designet gør den super attraktiv i entreen hvor dit mest benyttet overtøj så fint kan vises frem. Det er monteret i væggen, og Vigga skal derfor ikke skrues fast i gulvet.

RAW58 Vigga tøjstativ i sort

RAW58 Vigga tøjstativ i sort

Køb Vigga tøjstativet her. 

Læs næste

Techtronic Industries x RAW58
Christina&Co x RAW58

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her