OM OS

RAW58´s rejse begyndte i 2016, i hjertet af Aarhus. Vi er sidenhen vokset os til at være et anerkendt brand i det meste af Europa.

Vores mission er at lave robuste og flotte unikke produkter, i et industrielt design.

Inspirationen til vores produkter er kommet fra udlandsrejser til Berlin og New York, hvor den industrielle indretningsstil begyndte. Vi arbejder hele tiden på at forny os, så vi kan levere de nyeste design trends til jer kunder.

Med et tøjstativ eller møbel fra RAW58, får du et produkt med en god historie, der bliver smukkere med alderen og er i god kvalitet. Godt design tager tid, derfor bruger vi altid tid på at skabe de bedste designløsninger.

Den enkle, tynde og elegante stil får dit tøj og alle dets flotte farver til at træde helt frem på stativet. Samtidig skaber de rå og industrielle materialer, man normalt finder på byggepladsen, en god kontrast til din selvbevidste og elegante garderobe.

Laura Lund Kjergaard

Ejer af indretningstips.dk og Decorraid

Skab den moderne New Yorker-stil i din bolig

Det første der slog os da vi så tøjstativerne for første gang, var det rå udseende som så fedt og anderledes ud. Og vi fandt hurtigt ud af at disse tøjstativer og ophæng passer ind i både de helt feminine boliger samt de rustikke New Yorker boliger. 

Vi var vilde med den enkle, tynde og elegante stil som tøjstativerne havde. De rå og industrielle materialer, man normalt finder på byggepladsen, gav en god kontrast til den traditionelle bolig eller butik. 

Udover udseendet kan vores kunder rigtig godt lide holdbarheden som vores produkter har. Du kan simpelthen hænge flere 100 kilo tøj på stativerne, så du skal ikke være bange for om du har for meget tøj eller tasker.