Sådan holder du varmen med ægte lammeskind og lammeskindshjemmesko om vinteren og efteråret

Sådan holder du varmen med ægte lammeskind og lammeskindshjemmesko om vinteren og efteråret

Hos RAW58 finder du de smukkeste ægte lammeskind, heriblandt ægte gotlandske lammeskind. Vi har et stort udvalg, så du er sikker på at finde en farve der passer til netop dig. Vi har mange forskellige farver og både langhårede og korthårede skind. Vi har både grå, hvide, brune, flerfarvede og i sandfarvede. De ægte lammeskind er farvet af naturen, og er ikke kunstigt farvet. Det naturlige materiale gør det helt unikt, og umuligt at genskabe kunstigt.

Ægte lammeskind

Lammeskindene er meget simple at rengøre, du kan blot støvsuge dem eller ryste dem udenfor. Her på siden kan du finde et lækkert, ægte lammeskind til dine stole, til din sofa eller til at varme fødderne på i vintermånederne, så du tilfører boligen en naturlig- og rustik indretning.

Lammeskindshjemmesko

Ægte lammeskind isolerer fødderne og holder vældig godt på varmen, mens indersiden af hjemmeskoene består af den blødeste lammepels. Med lammeskindshjemmesko er det umuligt at få kolde fødder i hjemmet. Vores lammeskindshjemmesko kan både bruges af mænd og kvinder og fås et bredt udvalg af modeller og størrelser, heriblandt vores Alfesko i rulam og vores bløde Slippers i rulam med pelskant – begge af 100% lammeskind.

Hjemmesko i 100% lammeuld

Lammeskindshjemmeskoene er dekorative og rustikke i deres organiske udtryk og passer perfekt ind i et smagfuldt hjem holdt i New Yorker-stilen, da den bløde uld skaber fin kontrast til rå vandrørsinteriør. 

Find vores hjemmesko her

Rustik indretning med lammeskind til stole

Lammeskindene er helt oplagte som rå og blød beklædning til stole, som ellers har et enkelt og køligt design. Ægte lammeskind til stole er noget man har benyttet sig af længe – og med god grund. Lammeskindene sørger nemlig for at varme stolene op og skindenes blødhed optimerer stolenes komfort. Herudover giver det rummet en rustik indretning og et lækkert udtryk, når man bruger ægte lammeskind til sin stole. 

Sæde hynde i lammeskind til stole

Vores lammeskind kan bruges hvor end du ønsker til at bidrage til den rustikke indretning. Udover at bruge ægte lammeskind til stole, kan man også bruge dem ude på terrassen, til at holde sig varm med. Du kan også bruge dem som lune lammeskindstæpper i sofaen, når du ligger og slapper af. Læg lammeskindet på gulvet ved siden af sengen, og træd ned på det bløde skind, når du vågner – en bedre start på dagen fås ikke. Du kan også lægge dit skind på gulvet i stuen, så din hund eller kat har noget behageligt at ligge på.

Find vores lammeskind her 

Lammeskindsluffer

Lammeskindsluffer er et must have i disse tider, hvor ens hænder er ved at fryse til is. Vores lækre 100% lammeskindsluffer fås i både brun og sort og har den flotteste hvide pels kant.

Rulams luffer i lammeskind

Lammeskindsluffer gør at dine hænder kan ånde og er samtidig fantastisk varme og bløde. De fås i både small, medium og large.

Find vores luffer her 

Læs næste

NYHED: Se vores nye produkter fra Vasagle der kan bidrage med rustik indretning til boligen!
Gode råd til opbevaring af tøj

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her