5 gode grunde til at få ægte lammeskind ind i dit hjem

5 gode grunde til at få ægte lammeskind ind i dit hjem

Vi har heri corona tiden haft god mulighed for, at dykke ned i vores produktsortiment og i den forbindelse har vi valgt, at stille skarpt på vores produkter og deres anvendelsesmuligheder.

I denne uge er vi kommet til lammeskind og hvorfor lammeskind passer perfekt ind enhver boligindretning.

1. Lammeskind giver din bolig karakter

Med et lammeskind får du ikke kun et skind af høj kvalitet, men du får også et meget stilrent og alsidigt produkt til din boligindretning. Lammeskindet kan styles på forskellige måder, så det giver din bolig karakter. Vi mener lammeskindet kan styles op og ned efter behov, så det både kan få hjemmet til at fremstå hyggeligt eller ekslusivt.

lammeskindshynde

Vores Gotlandske lammeskind kommer med korte hår og lange hår. Gotlandske lammeskind med korte hår købes her  og Gotlandske lammeskind med lange hår købes her.

2. Ægte lammeskind skaber kontraster i din boligindretning

I boligindretning er det populært med farver fordi farver skaber kontraster. En anden måde hvorpå du kan skabe kontraster i din boligindretning er med et ægte lammeskind. Det ægte lammeskinds bløde og behårede overflade skaber en god kontrast til en mere rå boligindretning.

lammeskindsunderlag

Vi anbefaler særligt man køber et ægte lammeskind med til vores tøjstativer i rå jernrør. Se vores tøjstativer i rå jernrør her og se hvordan du kan matche det med vores lammeskind her

3. Et lammeskindsunderlag er dyrenes bedste ven

Vi oplever flere og flere der bringer lammeskindsunderlaget ind i hjemmet til mindre kæledyr, hvor særligt lammeskindsunderlag til hunde er meget populært. Det ser ikke kun godt ud, men samtidig får dit kæledyr det bedste underlag at sove og lege på.

Et lammeskindsunderlag er det samme som et ægte lammeskind, men dette viser særligt hvor alsidigt produktet er.

4. En lammeskindshynde kan bruges mange steder

Der er mange muligheder for at bruge en lammeskindshynde og gør sig særligt godt på større overflader, såsom i stole og sofaer. Til en sommeraften er det en sikker vinder med en lammeskindshynde i stolen til at varme sig på og derudover gør det sig også godt til båden, sommerhuset og i større vindueskarme.

ægte lammeskind københavn

Derudover kan en lammeskindshynde også bruges som lammeskindsunderlag i ægte lammeskind, hvor ens baby kan lægge. Dette er en særlig fed accessories på foto-shoots.

5. Lammeskind vask og pleje

En af de mange fordele ved lammeskind er hvor let det er at vaske og pleje lammeskindende. Lammeskindende vaskes og plejes ved støvsugning og ellers kan man ryste det et par gange i måneden. Udover det kan man også både en fnugrulle eller børste lammeskindet.

Lammeskindende tåler ikke vask i vaskemaskine eller tørretumbler, men man kan derimod vaske lammeskindet ved 40 grader i hånden. Hold altid lædersiden tør, så det kun er hårene der vaskes på lammeskindet ellers risikere man at skindet bliver for stift. Til lammeskind vask og pleje anbefales en god og solid uldsæbe. Efter ens ægte lammeskind er blevet vaske kan man med fordel tørre det med uldsiden nedad på et tørrestativ med hårene nedad. Dernæst kan man bruge en føntørre for at puste liv i hårerne igen.

lammeskind vask og pleje

Lammeskind hos RAW58

Hos RAW58 sætter vi stor pris på godt design og god kvalitet. Vi sørger altid for vores leverandører udvælger de bedste lammeskind og derudover er alle lammeskindende fra RAW58 ægte lammeskind.

Alle vores ægte lammeskind forhandles her

 

Læs næste

Udnyt de sidste kvadratmeter med indretning af dine skråvægge

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her