5 gode råd til opbevaring af tøj!

Gode råd til opbevaring af tøj

1. Åben garderobe

Tøjstativ i vandrør som rumdeler

Overgangen fra vinter til forår er en umulig tid at klæde sig på til. Den ene dag kan man mærke sommeren er på vej og man hopper ud i sin favorit top, dagen efter kalder vinterjakken igen, og man skal finde en masse lag frem igen. Så hvornår er det rette tidspunkt at finde sommergarderoben frem og lægge vintertøjet i sommerhi? Hvorfor overhovedet pakke det væk? Med et stort tøjstativ i vandrør kan du få plads til hele din garderobe, uden det fylder i et skab, men derimod står som en rigtig flot del af indretningen på værelset og kan samtidig fungere som en rumdeler.  

Skab en åben garderobe med disse lækre produkter

2. Vandrørstøjstativ

Tøjstativ i vandrør

Et vandrørstøjstativ er vores speciale, og det er det fordi vi syntes det er den bedste løsning. Det passer ind i enhver indretning, det kan styles op med de lækre messing fittings og andet pynt, men det kan også bare være et utroligt funktionelt tøjstativ som lader tøjet på det tage opmærksomheden. 

Se vores udvalg her

3. Tøjhylder for at udnytte pladsen

Mangler du endnu mere plads? Tøjhylder ovenpå de lækre vandrørstøjstativer udnytter pladsen helt optimalt. Mange af vores populære modeller kan fås med en tøjhylde oven på hvis du mangler plads!

Tøjstativ i sort med hylde

Pladsen kan også bruges til at skabe lidt liv og personlighed i indretningen med lækker boligtilbehør eller nogle af dine personlige ting du gerne vil have fremme. 

Se vores udvalg af tøjstativer med hylder her

4. Skoopbevaring til lille entre

I en lille entre handler det om at udnytte pladsen bedst muligt, og selv hvis du har mere plads, så er det bare skønt med en lækker entre der er funktionel. I Danmark hvor det næsten altid regner ender entremøblerne ofte med at blive våde og derfor grimme eller gå i stykker, men med vores skoreoler i galvaniseret vandrør skal du ikke tænke på det! 

Find skohylder her

Skoreoler i vandrør

5. Rustik indretning

I en rustik indretning er det ikke så vigtig at alt står snorelige og det hele ser helt perfekt ud, det må gerne være lidt råt.

Tøjstativ i rustikke vvs rør

Det betyder også at garderoben ikke behøver været helt clean men du kan beholde vintergarderoben ude hele året så den rå stil går igennem hele indretningen inklusiv det tøj der hænger fremme, bliver det bedre? 

Find fede produkter til en rustik indretning her

Læs næste

Sådan holder du varmen med ægte lammeskind og lammeskindshjemmesko om vinteren og efteråret
Før/efter billeder fra en glad kunde  - vandrør til garderoben

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her