Bøjlestænger og knager i vandrør

Stort udvalg af bøjlestænger og knager i et stilrent desgin med høj belastingsevne og lang holdbarhed ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ 30 dages returret ✓14.000+ glade kunder ✓

Organisér tøj og genstande på rustikke vandrør

Hos RAW58 tilbyder vi moderne indretningsløsninger til hjemmet i industrielt design. Vores produkter er udført af rå vandrør i jern, der tilfører dit hjem et karakteristisk og rustikt udtryk. Inspirationen til det rå og industrielle design er hentet på udlandsrejser til storbyer som Berlin og New York, mens udviklingen er af Raw58s produkter er udsprunget fra hjertet af Aarhus.

Hos RAW58 tilbyder vi indretningsløsninger til samtlige af hjemmets rum. Særligt er vi kendt for vores garderobeløsninger, både i form af tøjstativer og bøjlestænger af vandrør, men vi tilbyder også produkter til ophæng af redskaber i køkkenet og til organisering af fodtøj i entréen. Vandrørene og samlingerne fås i et udvalg af farver, så du selv kan være med til at sætte et skræddersyet præg på netop din indretning.

Her på siden kan du se vores udvalg af indretningsløsninger og få lidt inspiration til hvordan du kan pryde hjemmet med vores rå og unikke vandrørsophæng i jern.

Bøjlestang MARZELLO sort

Indret din garderobe med en bøjlestang af vandrør

Vi tilbyder et udvalg af forskellige bøjlestænger, der passer ind i alle boligens rum. Med en bøjlestang udført af rustikke jernrør kan du tilføre din garderobe lidt ekstra kant og samtidig opbevare dit tøj på en overskuelig og praktisk måde. Vores bøjlestænger monteres uproblematisk på væggen og det robuste materiale gør, at bøjlestængerne er ekstremt solide og kan bære tung vægt. Med en garderobe opbygget af vandrør får du samtidig tilført et helt unikt look til din indretning.

Blandt udvalget af bøjlestænger er vores Sara bøjlestang den mest populære, vi har i vores produktsortiment. Sara bøjlestangen egner sig særlig godt som garderobeløsning til entré og soveværelse.

Vores Liam bøjlestang er særdeles brugbar, hvis du vil udnytte et ellers uanvendeligt hjørne af et rum til ophæng af bøjler – bøjlestangen er nemlig udformet i en 90 graders vinkel og kan derfor monteres på to forskellige vægge. Liam er særligt populært blandt de af vores kunder, som har skråvægge og gerne vil have det fulde udbytte rummet. 

Ønsker ud at montere et ophæng mellem to kan du benytte væres Marzello væg-til-væg bøjlestang. Denne bøjlestang er velegnet til mindre rum, som entréer og omklædningsrum i butikker. Du kan bestille Marzello i specialmål, så ophænget bliver skræddersyet til formålet.

Vores elegante Ines bøljestang er velegnet til alle boligens rum. Ines optager minimal plads på væggen og sparer dig for at bruge en masse gulvplads. Ines kan bestilles med glødende messingsamlinger, og udgør i sig selv et lille kunstværk i rummet. 

Vis dine sko frem på et ophæng af jernrør

Med vores Sophia skoophæng kan du organisere dit yndlingsfodtøj på elegant vis. Ava egner sig særlig godt til fint fodtøj, såsom stiletter eller pumps. Ophænget består af et jernrør, der monteres på væggen. På røret kan du hænge dine smukkeste sko op og således have dem fremme til frit skue, i stedet for at gemme dem væk. Samtidig sparer denne løsning dig en masse gulvplads.

Pryd køkkenet med et råt ophæng til køkkenredskaber

På Clara køkkenophæng af jernrør kan du organisere dine køkkenredskaber på en overskuelig og stilfuld måde. Clara egner sig særligt godt til en rå og moderne køkkenindretning, hvor lækre autenticitet og rustikke materialer er i højsæde. Jernrøret monteres på en væg i køkkenet og medvirker således til optimalt udnyttelse af pladsen i rummet. På ophænget er der rigelig med plads til både potter og pander. Med Clara kan du placere dine mest brugte køkkenredskaber fremme og lettilgængelige. Du kan også udstille dine lækre kobbergryder og skeer og dermed give dit køkken et smagfuldt og autentisk udtryk.

Lav din egen DIY-stang af jernrør

Står du og mangler noget en helt unik indretningsløsning til din bolig eller dit erhverv? Så lad os hjælpe dig. Hos RAW58 tilbyder vi design selv løsninger, hvor du kan bestille din unikke bøjlestang af VVS-rør på specialmål og i et unikt design. Vil du gerne gøre brug af vores DIY-løsning, så send os en e-mail på raw58@raw58.dk.

Innovative opbevaringsløsninger

SKARP PRIS
Hyldeknægte ELLA sølv - MED hylde - 20 cm dybde RAW58 Hylder RAW58 40 cm BambustræHyldeknægte ELLA sølv - MED hylde - 20 cm dybde RAW58 Hylder RAW58
På lager og gratis fragt i dag over 399 kr!

Bliv inspireret af vores kunder

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her