Skoreol i vandrør

Fiona Elvine X RAW58 - skoreol i vandrør

For os er den største inspiration vores kunder og partnere. Det skyldes at det tit er igennem dem, at vi opdager nye måneder at bruge vores tøjstativer, ophæng og skostativer på - da de alle tilfører et personligt og specielt til vores modeller. 

En kunde havde brug for et par skostativer i sorte vandrør til at organisere sin entré.  

Find vores skoreoler her.

Felix skoreolen i sorte vandrør 

Felix er en skoreol med et enkelt design, der er til dig der gerne vil give din sko opbevaring noget unikt og et elegant løft.

Skoreolen er lavet af rustikke sorte vandrør, med mulighed for at købe messing samlestykker til. Denne neutral messing glow har fedt sammenspil med de rå sorte vandrør fra skostativet. Derfor anbefaler vi tit vores kunder at købe dette produkt med messing samlestykker, det giver lige det sidste - super elegant.

Skoreolen er ideel til små lejligheder der ikke har så meget plads. Vil du udnytte din entre plads endnu mere kan du kan for eksempel sætte flere over hinanden.

Find Felix skoreolen i sorte vandrør her.

Skoreol til lille entré  - Nem sko opbevaring

RAW58 har flere løsninger, hvis du mangler en smart skoreol til en lille entré. Sophia skoreol er en smart skoreol du hænger op på væggen, i et lille hjørne der lige passer til din skoopbevaring. Hvis du ikke har meget plads til din skoopbevaring, er Sophia skohylden perfekt til dig. Hvis du ikke har brug for at skoreolen passer til et hjørne, kan du bedre vælge Felix skoreol som Fiona er også gik med. Ligesom Fiona vælger vores kunder tit at sætte 2-3 stk. over hinanden, da det er en rigtig god måde at udnytte gulvplads på. 

RAW58 Felix skoreol i sorte vandrør

Sophia skoreol er en fin og simpel skoreol af vandrør, hvilket gør at den passer godt ind i mange forskellige indretningsstile, da den fremstår naturlig og stilren. Når du har monteret den fine skoreol i væg hjørnet, fremstår Sophia skoreol yderst fantastisk. De to stilrene vandrør der følges af og kan afrundes med messing samlinger, kan virkelig løfte din sko opbevaring til et helt nyt niveau. Skoreolens fine form i hjørnet er som skræddersyet til vores øjne.

Find Sophia skoreolen her.

Flexible skoreol 2 hylder til fodtøj

Charlie skoreol er en klassisk og stilren skoreol i rustikke vandrør der passer perfekt til entreen. Skoreolen har to skohylder, som giver plads til dig der har mere fodtøj eller bare skal dele. Det er en yderst funktionel skoreol til skoopbevaring i entréen. 

Det smarte ved Charlie skoreolen er at den ikke skal monteres på væggen, hvilket gør reolen nem at flytte rundt med. Du skal vælge en skoreol i vandrør hvis du ønsker et anderledes unik løsning, der har et råt og rustikt udtryk. Det er ikke uden grund at indretning med vandrør er yderst moderne og efterspurgt i mange indretningsstile.

RAW58 Charlie skoreol i sølv vandrør

Selvom Charlie skoreol har del rør mere end Felix skoreol og Sophia skoreol, bevarer den stadigvæk den enkelte og stilrene udtryk. Man skal ikke være bange for vores skoreoler  går i stykker, det er et yderst solidt og holdbart produkt, der holder for livet.

Mange af vores kunder vælger også vores skoreoler på baggrund af deres solide og holdbar egenskaber. Vores skoreoler er også super nemme at rengøre fra fodtøjs rester. En let klud på toppen af de små overflader også du videre i rengøringen.

Find Charlie skoreolen her.

Læs næste

Rasmus Johansson X RAW58 - ophæng i vandrør

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her