Før/efter billeder fra en glad kunde - vandrør til garderoben

Før/efter billeder fra en glad kunde  - vandrør til garderoben

Der er mange der ikke har særlig meget plads i boligen eller lejligheden. Derfor skal de udnytte pladsen på den bedst mulige måde, hvilket RAW58´s tøjstativer, skostativer, ophæng og knager kan hjælpe dem med. Der skal altså tilføres vandrør til garderoben, så den kan blive mere organiseret og overskuelig.

 Sort vandrørstøjstativ i vvs rør med skohylde

Vi fik fornyelig en henvendelse fra en rigtig glad kunde, der havde købt vandrør til garderoben ved hjælp af et tøjstativ og skostativ fra RAW58, og sendt sine stolte før og efter billeder af hvor flot det så ud i forhold til før.    

Sort vandrørstøjstativ med skohylde

Kunden havde købt et Vincent som er et sort vandrørtøjstativ med 180 cm sort skohylde. Det tøjstativ har to rækker til tøjet, som er 166 cm hver og dermed kan have enormt meget tøj på. Derudover har det sorte vandrørtøjstativ Vincent med skohylde plads til sko, bukser eller pyntegenstande ovenpå hylden. Derfor er det et tøjstativ der virkelig hjælper dig med at udnytte pladsen i din bolig.   

Vincent tøjstativ i sort med hylde

På før/efter billederne kan man virkelig se hvordan kunden før slet ikke kunne have alt sit tøj på sit tøjstativ. Men med Vincent tøjstativet er der massere plads og overblik over hvert enkelt piece på tøjstativet, hvilket også får tøjstativet til at se meget pænere ud. Det sorte Vincent vandrørstøjstativ med skohylde har også forgyldte messing samlinger som giver en kontrast og et fantastisk samspil med de sorte vvs rør.   

Sort vandrørstøjstativ med skohylde

Skostativ i vandrør

Derudover købte kunden vores Charlie skostativ i vandrør i sølv. Kunden købte det i den største størrelser vi har: 159 cm. Charlie skostativet i vandrør købte kunden også med messing samlinger, så det matcher med Vincent tøjstativet.

 Charlie skoreol i sølv vandrør

Før kunden købte vores skostativ i vandrør lå skoene i garderoben og flød og rodede. Men på efter billedet kan man se hvor meget pænere og overskuelig entreen ser ud med vores Charlie skostativ i vandrør, da alle skoene står fint på skostativet og der er orden i garderoben.

Skostativ i sorte vvs vandrør 

#myraw58

Brug #myraw58 så vi kan se jeres fede løsninger med vores produkter. Derudover får i chancen for måske at vinde jeres penge tilbage.

Skostativ i vandrør

Har du spørgsmål til os? Så kontakt os endelig

Har du spørgsmål vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Hos RAW58 hjælper vi dig, og vi står altid klar til at guide dig med at finde lige netop det, du leder efter. Hvis du vil vide mere om et bestemt produkts materiale, vedligeholdelse eller andet, så tag endelig fat i os. Du kan kontakte os på mailen raw58@raw58.dk eller via kontaktformularen.

Læs næste

Gode råd til opbevaring af tøj
Indretning med personligt touch

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her