Indretning med personligt touch

Indretning med personligt touch

Ønsker du en personlig og unik indretning i din bolig så skal du læse med her. Vores produkter i vandrør giver et unikt og personligt design og kan tilføres i flere af boligens rum. Med både vores produkter i sorte vandrør og sølv, kan du selv bestemme hvilke farver som bedst matcher din indretning. 

Produkter i vandrør

Hos RAW58 har vi et stort udvalg af produkter i vandrør. Vores produkter i vandrør kan dække en masse forskellige behov og anvendes i mange henseende. Vi har sammen med vores designafdeling udviklet et bredt produktsortiment som både indeholder, bogreoler, tøjstativer, knagerækker, skoophæng og meget mere. Vores produkter i vandrør fås i flere farver og størrelser, hvilket giver vores kunder mulighed for at skræddersy produkterne så de passer bedst til deres hjem. 

Sorte vandrør

Vores sorte vandrør giver et autentisk og minimalistisk look som kan fuldføre et rums indretning og tilføre det sidste personlige touch. Alle vores produkter er behandlet med de rigtige forskrifter og de sorte vandrør er derfor ikke malet, hvilket betyder farven ikke forsvinder over tid. Vores sortiment er blevet købt til mange henseende alt fra showrooms, kontorer, private hjem og meget mere. I billedet under ses vores Alma tøjstativ med sorte vandrør. Billedet er taget af en kunde som købte vores produkt til anvendelse i et showroom.

 

Tilfør et fedt tøjstativ til din indretning

Hos RAW58 har vi et bredt udvalg af tøjstativer og de er også blandt vores klare bestsellers. Et tøjstativ for hos er ikke bare noget som tilfører praktisk værdi, det er et produkt som kan bidrage til den samlede indretning og give de helt rigtige kontraster i rummet. Med vores brede sortiment af tøjstativer er der noget for enhver smag og vi er sikre på der også er noget som falder i din interesse.

I billederne under kan du indhente inspiration til hvordan vores kunder har placeret deres tøjstativer, i deres jagt på et personligt look.  

Læs næste

Før/efter billeder fra en glad kunde  - vandrør til garderoben
Maria H.K. X RAW58 - galvaniseret stativ

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her