NYHED: Se vores nye produkter fra Vasagle der kan bidrage med rustik indretning til boligen!

NYHED: Se vores nye produkter fra Vasagle der kan bidrage med rustik indretning til boligen!

Med et nyt år byder vi velkommen til nye lækre produkter fra Vasagle i den rustikke indretning.

Vi har fået en masse spændende produkter, der går helt perfekt sammen, og kan give dit hjem et nyt fedt look og rustik indretning! (For hvem har ikke brug for lidt forandring efter 2020?)

Der er alt fra reoler, sofaborde og opbevaringsskabe, så du kan skabe et fedt, gennemført rustik indretning i hele rummet eller gennem hele dit hjem.

Tjek alle produkterne ud, og find det der passer præcis hjem til dig!

Rustik indretning citat

Rustikt skrivebord

Er du tilhænger af det rå og industrielle New Yorker-look, så gennemfør stilen med nogle møbler med samme rustikke udtryk. 

Rustikt skrivebord til rustik indretning

Hvis du ønsker et rustikt skrivebord er disse nye varianter fra Vasagle i solide og elegante træ materialer, som passer ind mange steder i hjemmet. Et rustikt skrivebord kan bruges på kontoret, stuen eller på teenagerværelset. De mørke farver man kan få et rustikt skrivebord i, får bordet til at se virkelig flot ud i et lyst rum med hvide vægge.

Find vores borde her

Rustikke reoler i flot design

Med vores udvalg af reoler kan du få alt fra en rustik indretning med vores rustikke reoler, til en klassisk, simpel og stiler indretning med vores mere klassiske modeller. Vi har et bredt udvalg af reoler så der sikkert er noget der rammer din stil.

Rustikke reoler til rustik indretning

Vi har rustikke reoler der kan skabe en rigtig fed rustik indretning i stuen eller på kontoret, men også nogle mere klassiske design der går rigtig godt i en klassisk eller minimalistisk indretning. Så om leder du efter en stilet reol til stuen eller en mere rustik reol, så har vi lige hvad du leder efter.

Find vores reoler her

Hylder til alt fra rustik indretning til en klassisk minimalistisk indretning

Hos Raw58 har vi et bredt udvalg af hylder som går til enhver indretning og vores brede sortiment indeholder hylder til hele boligen. Det gælder alt fra rustik indretning til en mere stilet minimalistisk indretning.

Hylde til alt fra rustik indretning til en klassisk minimalistisk indretning

Søger du hylder til stuen, hylder til badeværelset eller hvor du mangler, så har vi det her. Hvis du er vild med en rustik indretning, har vi flotte mørke træhylder der rammer den stemning helt perfekt. Søger du en mere klassisk minimalistisk indretning er vores hvide simple hylder det ideelle valg. Lige meget hvad du søger, har vi de perfekte hylder til stuen, badeværelset, eller en hylde med knager til entreen.

Find vores hylder her 

Gamerstol med fodstøtte 

Når det kommer til gaming er komfort en enormt stor faktor. Vores gamerstole er designet med stort fokus på komfort. De er både justerbare i nakken og lænden.

Din ryg, lænd og nakke vil med garanti takke dig for at du investerer i en af vores gamerstole i sort. Gamerstolenes simple og minimalistiske stil er taget direkte fra formel 1, men hvis du vil fremstå som en mere seriøs gamer er det vores gamer stole med gamer stole med fodstøtte.  

Gamerstol med fodstøtte

De udklappelige fodstøtter sikrer afslapning og komfort i top klasse. Med vores gamer stole med fodstøtte  følger der også lænde- og nakkepuder med, hvilket sikrer afslapning fra top til tå.

Uanset om den benyttes under intens gaming eller lange arbejdsdage på kontoret, så sikrer gamer stolen med fodstøtte at du er afslappet i stedet for helt ødelagt når du forlader den.

Find vores stole her

Læs næste

Tøjstativer i vandrør? Hvad så?
Sådan holder du varmen med ægte lammeskind og lammeskindshjemmesko om vinteren og efteråret

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her