Galvaniseret tøjstativ

RAW58 X Christel Trubka - Galvaniseret tøjstativ i vandrør

Tøjstativ i vandrør

Kunden skulle bruge et nyt tøjstativ til hendes næste indretningsprojekt. Hun valgte det rustikke Conor tøjstativ i vandrør.  Conor tøjstativet er et lækkert og robust tøjstativ der med materialerne af vandrør gør det i stand til at bære over 100 kg. 

Tøjstativet kommer i flere størrelser og er velegnet til ethvert soveværelse eller walk-in-closet uanset størrelsen på rummet. Tøjstativet er med dets dobbelt bøjlestang og fastmontering til væggen en model der virkelig formår at udnytte pladsen i hjemmet til fulde, og med de galvaniserede vandrør giver det indretningen et råt New Yorker-look. 

Tøjstativ CONOR sølv 

Sort eller galvaniseret

Hos RAW58 kan du altid finde et tøjstativ som med garanti vil være passende til dit hjem, om du så er til sort eller galvaniseret, og det samme gør sig gældende med knager, skoreoler og ophæng af vandrør. Du kan også altid tilvælge dit produkt med messingsamlinger hos os, hvilket giver et friskt look til både de sorte og galvaniseret vandrør. Hvis du har spørgsmål til vores produkter og services, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive på: 

Email: raw58@raw58.dk

Tlf. + 45 26 29 65 65

Læs næste

Casper Balo X RAW58  - tøjstativ i vandrør
Max Marius X RAW58 - Ophæng af vandrør med hylde

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her