Tøjstativer i vandrør? Hvad så?

Tøjstativer i vandrør? Hvad så?

Vi mener ens omgivelser er ligeså vigtige, som de arbejdsopgaver man løser dag-til-dag. Vi har derfor skabt et æstetisk, men praktisk arbejdsmiljø med plads til nye ideer og innovative tiltag. Vi har fået et nyt showroom på Mindet 6B i Aarhus, hvor vi har indrettet os i en gammel bil-hal. 

Vi blev forelsket i kontrasterne fra den gamle bil-hal og vores produkter i galvaniseret vandrør/produkter i sort vandrør og vores andet boliginteriør.

I RAW58 har vi erfaring med hele processen fra første kundemøde til udarbejdelse af designforslag til opsætning af den valgte designløsning. Vi kalder denne proces for "design selv" og DIY tøjstativer.

Design selv citat

Tøjbutiksindretning

Vi har hjulpet flere tøjbutikker med indretningen af deres nye showroom og i den forbindelse har vi leveret nye tøjstativer til dem. Typisk har vi kontakt til ejerne først og i samarbejde finder vi ud af hvilket design, som vi skal lave til deres tøjbutik.

Peter tøjstativ i sorte vvs vandrør

 

Her har vi brugt vores Peter tøjstativ på specialmål og for nyligt er vi begyndt, at forhandle vores Peter tøjstativ med hylde på.

Sara bøjlestang til væg i sorte vvs vandrør

Kunden ønskede at udnytte pladsen bedst muligt og derfor valgte de, at gå med vores Sara ophæng i sorte vandrør.

Fitness indretning

Vi indrettede i foråret 2017 et fitnesscenter. Kunden ønskede hjælp til indretning af deres nye område til opbevaring af træningsudstyr.

Design selv tøjstativ i vandrør til fitnesscenter

Kunden ønskede et råt og holdbart træningsstativ til deres rå træningsmiljø. Udover dette ville kunden også gerne have opsat belysning, der kunne skabe en fed stemning i træningslokalet. Vi leverede derudover et stativ ind med flere lys og hylde i fyrretræ. Fitnesscentret tog kontakt igennem vores DIY-tøjstativ løsning.

Kontorindretning

Vi har ikke kun indrettet TechTronic valgte RAW58 som leverandør af unikke og skræddersyet tøjstativer til deres ny hovedkontor i Hvidovre.

 

Design selv tøjstativ i vandrør til TechTronic

Efter en god dialog og et par interessante møder kom vi frem til følgende designs, hvori det var vigtigt for TechTronic, at der var en sammenhørighed mellem brand og tøjstativerne. Til at løse denne udfordring valgte vi, at designe tøjstativerne med den røde brand/skydehane - vi synes det er en fed detalje - en detalje der matcher fint med TechTronic's ikoniske røde logo.

Design selv tøjstativ i vandrør til TechTronic 

Virksomheden ønskede med deres tøjopbevaring, at kommunikere i øjenhøjde med deres primære kundesegment - håndværkerne.

Alle produkterne leveret til TechTronic er lavet på specialmål og udført, som unika arbejde ved brug af vores DIY-tøjstativ løsning.

Butiksindretning

Da Hans Wolf skulle udstille sine nye møbler i deres butik valgte de RAW58, som leverandører af ophæng til møblet. RAW58 blev valgt til, at løfte æstetikken i butikken og som ophæng til Hans Wolf's nye bænk.

Design selv løsning i vandrør til Hans Wolf's nye bænk

Design selv løsning i vandrør til Hans Wolf's nye bænk

Det var vigtigt for Hans Wolf, at tøjstativet så ekslusivt og skandinavisk ud, så det kunne gå godt i spænd med hans nydesignede bænk. Han valgte vores Emma tøjstativ i galvaniseret vandrør med messing samlestykker.

Kontakt os i dag på 40478361 eller på lasse@raw58.dk

Læs næste

Udnyt de sidste kvadratmeter med indretning af dine skråvægge
NYHED: Se vores nye produkter fra Vasagle der kan bidrage med rustik indretning til boligen!

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her