Udnyt de sidste kvadratmeter med indretning af dine skråvægge

Udnyt de sidste kvadratmeter med indretning af dine skråvægge
Skråvægge har været elsket og hadet siden de første to-plans huse blev bygget tilbage i 1960’erne og formentlig lang tid før.
Det kan være svært, at regne ud hvordan du skal indrette et værelse med skråvægge. Den første tommelfingerregel når man indretter et værelse med skråvægge er, at udnytte alle kvadratmeter bedst muligt, så alle hjørner og afkroge bliver indrettet på bedste vis.
I dette blogindlæg guider vi dig i gennem hvordan du bedst kan udnytte dine skråvægge kvadratmeter og kommer med skråvægge ideer, så du kan få den bedste skråvægge indretning.

Stil sengen indenunder din skråvæg.

En rigtig god måde at udnytte sine skråvægge kvadratmeter er ved, at stille sin seng under skråvæggen. Det hjælper dig ikke kun med, at udnytte alle kvadratmeter af værelset - det er også en af de mest optimale løsninger fordi senge er som skabt til skråvægge, da man primært skal sove i dem.

Få bygget et unikt møbel til dine skråvægge.

Med sengen på plads som mulighed kan det også være en fordel, at overveje om der kan bygges en garderobeløsning ind i dine skråvægge. Det kunne fx være med skråvægge hylder eller andre skråvægge møbler. Vi er specialister i DIY-løsninger og vil meget gerne rådgive dig omkring din næste skråvægsløsning. Du kan altid kontakte os her.
Hvilken løsning der passer bedst til dit rum afhænger af dine behov, ønsker og antal skråvægge kvadratmeter.

DIY tøjstativ i sort m. messing

Udnyt endevæggen til fulde og byg en reol af rå jernrør.

En god investering i rummet kan være med en skræddersyet designløsning i rå jernrør, hvor der er taget højde for rummets form og ligeledes med integreret plads til tøj opbevaring.
Hvis du er interesseret i et større indretningsprojekt, så har vi hjulpet mange kunder med at speciallave deres endevægsreol til maksimal udnyttelse af skråvægge. Man kan overveje at kombinere endevægsreolen med eventuelt trækasser til mere opbevaring.

Overvej et skrivebord eller en sofa op af din skråvæg.

Som noget nyt er vi i RAW58 gået i gang med, at designe større skråvægge møbler i form af skriveborde og sofastel i råt jernrør. Dette skaber en bred kontrast til rummet og giver samtidig mulighed for, at få indrettet bedst muligt op af ens skråvægge.

Hylder og bøjleophæng kan også være løsningen.

En anden måde du kan lege med rummet og dets udtryk er ved, at installere forskellige skråvægge hylder eller skråvægge bøjleophæng. Vi laver begge dele og både vores Sara og Liam ophæng kan fungere til skråvægge.

Sara ophænget kan findes her 

Liam ophæng kan findes her 

 

Læs næste

5 gode grunde til at få ægte lammeskind ind i dit hjem
Tøjstativer i vandrør? Hvad så?

1 kommentar

tetlerway

tetlerway

buy cialis online

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her