DIY TØJSTATIV

Vi vil så gerne hjælpe dig med at designe dit drømme hjem eller butik. I vores sortiment har vi håndplukket de designs, som er mest populære blandt vores kunder, så der er en løsning der passer næsten alle. 

Men det kan jo ske at et af vores standard møbler ikke passer i størrelsen i forhold til dit hjem, derfor giver vi dig muligheden for selv at vælge målene. Måske tøjstativet er for bredt, eller måske det er for højt.

Du kan også gå hele vejen og designe dit eget tøjstativ eller møbel, vi hjælper dig selvfølgelig gerne.

Sådan køber du et af vores nuværende produkter på specialmål

Alt du skal gøre er at kontakte os, og skrive hvilken model du ønsker på specialmål og i hvilke mål du ønsker produktet i. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant.

Der er flere måder du kan kontakte os. Den nemmeste er at skrive på vores chat, som du finder nede i højre bund. Du kan også sende os en email til raw58@raw58.dk. Eller du kan ringe til os på tlf. 6078 8476

 Leveringstid: ofte kan vi levere indenfor 1-3 hverdage, men det afhænger af opgaven.

Sådan designer du dit eget tøjstativ eller møbel

Tegn en hurtig stregtegning af dit ønskede design, husk at påføre mål på tegningen. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant.

Send din tegning til vores email raw58@raw58.dk.

 Leveringstid: ofte kan vi levere indenfor 1-3 hverdage, men det afhænger selvfølgelig af opgaven.
 


STÅLBEN TIL PLANKEBORD

Vi ved hvor populære plankeborde er blevet i 2019 og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at bordpladens design går hånd-i-hånd med benene til bordet. Når du får lavet et plankebord er det vigtigt, at du tænker over hvor højt bordet skal være og i hvilke materiale dine bordben laves i, så du får den bedste ergonomiske oplevelse ved bordet og samtidig får nogle vedligeholdelsesfrie bordben. Hos RAW58 vil vi gerne hjælpe dig med, at få lavet et par stålben til plankebord i gode materiale og i den rette højde, så du kan bruge lang til tid ved plankebordet uden problemer. Vi tror på at et par stålben til plankebord hjælper med til den fulde komfort og det bedste æstetiske udgangspunkt i din indretning.

REOL VANDRØR

Vi laver ikke kun DIY tøjstativer, men vi laver også andre typer af møbler på specialmål og her hjælper vi dig også med designet, hvis du har nogle spørgsmål. En reol i vandrør passer perfekt ind i stuen, kontoret eller på værkstedet. Du har mulighed for, at designe en reol i vandrør hos os og dernæst får du selv mulighed for, at finde de helt rigtige hylder til din nye reol i vandrør.

TØJSTATIV MED SKOHYLDE

Kunne du godt tænke dig et af vores tøjstativer med en sko holder i bunden, ligesom vores Peter tøjstativ har? Så kontakt os på mail. Vi har til flere kunder lavet vores populære tøjstativer Else, Emma og Vincent med skoholdere i bunden ligesom på Peter stativet. Sko holderen bliver tit brugt til andre ting end bare sko, du kan også bruge det til tasker, kasser og hvad du eller kan finde på. Har du tit selskaber og er du træt af, at dine gæsters sko fylder hele entreen op i løbet af aftenen, så kan du med fordel overveje at designe din helt egen skohylde DIY. Processen er den samme på vores lav selv tøjstativ og du får ligeså god service som på vores DIY tøjstativ løsning. Vi ved hvor meget danskerne går op i boligindretning og derfor er det vores pligt, at give dem de bedste forudsætninger for, at kunne nyde deres hjem i fulde drag.