Har du selv en god idé til dit nye tøjstativ i vandrør eller vil du bare gerne have noget unikt, så tilbyder RAW58 vores unikke design-selv løsning, hvor du hurtigt og nemt kan bestille dit DIY tøjstativ. Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe dig med, at designe dit nye unikke DIY tøjstativ eller større garderobeløsninger, da vi har hjulpet både store virksomheder og kvalitetsbevidste kunder lige siden vi åbnede webshoppen.

Køb på specialmål

Sådan gør du, hvis du vil købe et af vores nuværende modeller på specialmål.

1. Send os en mail på raw58@raw58.dk og skriv hvilken model du gerne vil købe og i hvilke mål.

 

Design din egen løsning

Sådan gør du, hvis du selv vil designe din egen løsning.

1. Tegn en hurtig skitse af det ønskede design, husk at påføre mål på tegningen. Det gør ikke noget at din tegning ikke er pæn.

2. Send tegningen til raw58@raw58.dk.

STÅLBEN TIL PLANKEBORD

Vi ved hvor populære plankeborde er blevet i 2019 og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at bordpladens design går hånd-i-hånd med benene til bordet. Når du får lavet et plankebord er det vigtigt, at du tænker over hvor højt bordet skal være og i hvilke materiale dine bordben laves i, så du får den bedste ergonomiske oplevelse ved bordet og samtidig får nogle vedligeholdelsesfrie bordben. Hos RAW58 vil vi gerne hjælpe dig med, at få lavet et par stålben til plankebord i gode materiale og i den rette højde, så du kan bruge lang til tid ved plankebordet uden problemer. Vi tror på at et par stålben til plankebord hjælper med til den fulde komfort og det bedste æstetiske udgangspunkt i din indretning.

REOL VANDRØR

Vi laver ikke kun DIY tøjstativer, men vi laver også andre typer af møbler på specialmål og her hjælper vi dig også med designet, hvis du har nogle spørgsmål. En reol i vandrør passer perfekt ind i stuen, kontoret eller på værkstedet. Du har mulighed for, at designe en reol i vandrør hos os og dernæst får du selv mulighed for, at finde de helt rigtige hylder til din nye reol i vandrør.


TØJSTATIV MED SKOHYLDE

Kunne du godt tænke dig et af vores tøjstativer med en sko holder i bunden, ligesom vores Peter tøjstativ har? Så kontakt os på mail. Vi har til flere kunder lavet vores populære tøjstativer Else, Emma og Vincent med skoholdere i bunden ligesom på Peter stativet. Sko holderen bliver tit brugt til andre ting end bare sko, du kan også bruge det til tasker, kasser og hvad du eller kan finde på. Har du tit selskaber og er du træt af, at dine gæsters sko fylder hele entreen op i løbet af aftenen, så kan du med fordel overveje at designe din helt egen skohylde DIY. Processen er den samme på vores lav selv tøjstativ og du får ligeså god service som på vores DIY tøjstativ løsning. Vi ved hvor meget danskerne går op i boligindretning og derfor er det vores pligt, at give dem de bedste forudsætninger for, at kunne nyde deres hjem i fulde drag.