Fragt og levering

Leveringstiden er forskellig, du vil altid kunne se leveringstiden når du placerer en ordre. Du kan også spørge os på chatten, hvis du er i tvivl. Ellers fremgår leveringstiden også inde på produkt siden.

Fragten afhænger af hvilket produkt du køber. I langt de fleste tilfælde koster fragten blot 39 kr. Du kan altid se fragtprisen på kurv siden, eller før du lægger ordren.

Dette afhænger af hvilke produkter du køber. Vi skriver inde på hvert produkt, hvem der leverer ordren. Du vil også kunne se det når du lægger din ordre.

Vi leverer til hele Danmark samt Europa.

Hylderne

Vores hylder giver dit hjem et varmt, patineret og personligt udtryk, og hjælper med at give indretningen et løft. 

Du kan købe vores hylder i 2 udgaver:

Mørk fyrtræ

Vores hylder i mørk fyrtræ, laves ved at vi sliber fyrtræs hylden. Derefter får hylden en mørk oliebehandling. Oliebehandlingen giver en beskyttende overflade til hylden. Den oliebehandlede hylde får et flot drivtømmer look, og et rustikt New Yorker look, som spiller godt sammen med resten af møblet.

Egetræ

Egetræs hylderne er af enormt massivt og solidt træ. Det er kendt for at have en flot og tydelig årestruktur, og er meget hårdføre.

Tilbud og specialløsninger

Overvejer du at lægge en større ordre, så send os en mail til raw58@raw58.dk så laver vi et tilbud til dig.

Det kan du helt sikkert, du kan læse mere om mulighederne på vores design selv side her.

Produkterne i vandrør

Gulvstående produkter kan bære:

Vores produkter kan holde til flere 100 kilo vægt, så du skal ikke være bange for at hænge store jakker, tasker mm. på stativerne. Jo mere tøj du hænger på de gulvstående tøjstativer desto mere stabile bliver de.

Vores stativer er lavet i stålrør som har en vild holdbarhed, så det eneste du skal være opmærksom på ved de væghængte stativer og ophæng er at du bruger store skruer og rawplugs der er lavet til din væg. Inde på hvert produkt, linker vi til skruer og rawplugs som vi anbefaler man bruger.

Væghængte produkter kan være bære:

Vores produkter er lavet i stålrør, så de kan bære flere hundrede kilo, så du skal bare give den gas med at hænge tunge jakker og tasker op på ophængene. Det der bestemmer hvor meget tøj du kan hænge op på de væghængte produkter er din væg.

Mursten/beton væg

Så er det ikke noget problem, så længe du bruger korrekte skruer og rawplugs. Du kan tilkøbe skruer og rawplugs inde på hvert produkt.

Enkeltpladet gipsvæg

Har du dog en enkeltpladet gipsvæg så vil vi anbefale dig at tage i et byggemarked og købe specielle rawplugs til dette. Du kan nemlig købe nogle rawplugs der ekspandere indenunder gipsen, og på den måde gør at du kan hænge rigtig mange kilo op. Vi har fx på vores kontor hængt en cykel op på væggen, i en gipsvæg.

Har du derimod en gipsvæg så kommer gipsvægge i 2 typer, enkeltpladet og dobbeltpladet.

Dobbeltpladet gipsvæg 

Har du en dobbeltpladet gipsvæg så er det ikke noget problem.

Gasbeton væg 

Det er vigtigt at man køber metal rawplugs og lange skruer til gasbeton, da denne type væg er meget porøs. Rawplugsene skal slåes i og så monterer du skruen i. Så kan de holde til mindst +60 kg afhængigt af hvilken type gasbeton. Anvend metal universaldyvel som rawplugs, og 6mm skruer som er minimum 40 mm lange.  

Det nemmeste vil umiddelbart være at bore et lille hul. Hvis du ikke er igennem efter 15 mm, så er det dobbeltpladet.

Sorte ubehandlet vandrør

Sorte vandrør er ubehandlet metalrør. De er hverken malet eller behandlet.

Sølv galvaniseret vandrør

Imens galvaniseret er belagt med en zinkbelægning der virker rustbeskyttende og gør vandrøret sølv. 

Vores tøjstativer er lavet i 3/4" rør som er cirka 27 mm. i diameter. Det gør dem vildt robuste. Det står altid inde på hver vare hvilken rørtykkelsen varen har.

Vi har få udsalgsvare med restpartier af halv tomme vandrør som svarer til 21 mm i diameter. De er dermed en del tyndere og derfor også billigere. 

Hvis du bestiller et tøjstativ fra os, så har vi samlet fødderne for dig, da de skal strammes godt til. Resten er super nemt at samle, og tager ikke lang tid, det er bare at skrue det sammen. Du modtager naturligvis en samlevejledning, og ellers kan vores samlevejledninger hentes her.

Vores produkter er meget nemme at samle, og vi har selvfølgelig lavet samlevejledninger til alle vores tøjstativer. Du kan hente samlevejledningerne her.

Ingen af vores tøjstativer skal bores ned i gulvet. Vi har nogle modeller der bores ind i en væg, men de står alle på løse, stabile fødder som ikke behøver blive boret fast i et gulv.

Nej det vil den ikke. Vi har med vilje ikke malet rørene, for at bibeholde det rå look. Det betyder samtidig at den mørke farve holder, og ikke kan slides væk ved brug.

Rørene ruster ikke af at stå i stuetemperatur i en bolig. De galvaniserede rør har fået en rystbeskyttende overflade, så det kan de godt. Bemærk dog at gevindene nok bliver rustne, da de ikke har samme overflade. Hvis du ønsker f.eks. at stille våde sko på vores skostativer af vandrør, så er det en god idé at tage i et byggemarked og købe en beskyttende lak til rørene. Så er de resistente overfor vand. 

Chat

Chatten kan du finde
nede i højre bund på siden.

Mail: raw58@raw58.dk

Telefon: +45 26 29 65 65