Hylder til produkter af vandrør

Rustikke hylder af højeste kvalitet

Når du køber et produkt af vandrør med hylde monteret, kan du vælge mellem sort fyr eller egetræ. 

Hylden af fyr vil blive malet på vores værksted med en sort oliebaseret maling. Dette giver både en beskyttende overflade til hylden, og et rustikt New Yorker look, specielt sammensat med vandrør. Det giver hjemmet et varmt, patineret og personligt udtryk, og kan hjælpe med at give indretningen et løft.    

 

 

Egetræs hylderne er af enormt massivt og solidt træ. Det er kendt for at have en flot og tydelig årestruktur, og er meget hårdført. Hylden består af limtræ, hvilket er trælameller, der er limet sammen, som giver et enormt stærkt materiale. Det lyse og træ giver en varm glød til boligen, som passer perfekt ind i de danske hjem.  

 

Sort eller galvaniseret vandrør

Ved køb af vores standardvarer, vil hylderne altid blive leveret sammen med vandrør, hvilket giver et lækkert match, og bidrager til en rå, moderne New Yorker stil til ethvert hjem. 

Vandrørene kommer i farverne sort eller galvaniseret, hvor de sorte vandrør er en i mat sort, mens galvaniseret er sølv. 

Den sorte oliebelagte hylde er et populært valg sammensat med de sorte vandrør, hvilket giver et ekstremt råt og rustikt look til dit hjem, som samtidig er moderne. 

Egetræs hylden, som er mere neutral i farven et rigtig populært sammensat med galvaniseret vandrør, hvilket bidrager til en blanding af en naturinspireret men samtidig rå indretningsstil. 

 

Unikt design til bolig og erhverv

Vores tøjstativer og ophæng med hylde monteret er et populært valg blandt mange af vores kunder, hvilket omfatter både private boliger og erhverv, da de mange størrelser og modeller sikrer et unikt design.

Til den private bolig, så har vi tøjstativer og ophæng med hylder som passer til ethvert hjem, hvilket også gælder boliger med skråvægge. 

Om din bolig er stor, lille, nyrenoveret eller ældre så passer vores New Yorker inspireret design ind i alle hjem.  

 Til erhverv kan vi stærkt anbefale nogle af de større tøjstativer med hylde monteret. Dette er specielt egnet til tøjbutikker, da stativerne har sikrer god opbevaringsplads og samtidig maksimal holdbarhed grundet de kraftige materialer det er bygget af. Udover stærk holdbarhed, så vil et produkt fra RAW58 også booste indretningen med et lækkert design i dit erhverv.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her