Rustikke vandrør

Kristine Kava x RAW58 - rustikke vandrør

En af vores kunder havde brug for at få orden på gæsteværelset. Før lå hendes tøj og fyldte på gæstesengen, så hun havde brug for et sted til at hænge tøjet. Derfor var et 2-etagers stativ helt perfekt til hende. 

Find Alma tøjstativet her.

Tøjstativer i vandrør

Tøjstativ i sort ALMA 

Alma tøjstativet i rustikke vandrør er et stort tøjstativ der har plads til det hele. På den ene side har plads til dit korte tøj skjorter og bluser, og i højre side har du plads til lange jakker og kjoler. I højre side af tøjstativet i vandrør har du også en krog, som du kan bruge til smykker, tasker eller hvad du synes.

Krogen kan drejes hele vejen rundt, så du bestemmer selv hvor den skal pege hen, du kan for eksempel pege den direkte ud i rummet. Du kan også skrue den af, hvis du gerne vil spare de 15 cm. den tager af plads.

Vil du spare på pladsen, eller synes du bare det ser flot ud, så kan du købe Alma tøjstativet i vandrør med en smart hylde på toppen.

Find vores tøjstativer her.

VVS rør til tøjstativ 

Tøjstativ i sort ALMA

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge vores forskellige produkter i rustikke vandrør af VVS rør. 

Inden vi åbnede webshoppen brugte vi lang tid på, at undersøge hvilket materiale vores stativer skulle laves i og valget faldt på de robuste VVS rør. Vi har mange års erfaring fra VVS verdenen og indså hurtigt, at VVS rør var det bedste valg af materiale.

Find alle vores produkter i VVS rør her.

RAW58 Alma tøjstativ i sort

Gør det selv tøjstativ 

Kunne du godt tænke dig et af vores rustikke vandrørs tøjstativer med en sko holder i bunden, ligesom vores Peter tøjstativ har, eller har du en lille gør det selv ide du har brug for lidt hjælp til? Så kontakt os på mail. Så hjælper vi dig med dit gør det selv tøjstativ.

Vi har til flere kunder lavet vores populære tøjstativer i vandrør som AlmaEmma og Vincent med skoholdere i bunden ligesom på Peter stativet. Sko holderen bliver tit brugt til andre ting end bare sko, du kan også bruge det til tasker, kasser og hvad du eller kan finde på. Har du tit selskaber og er du træt af, at dine gæsters sko fylder hele entreen op i løbet af aftenen, så kan du med fordel overveje at designe din helt egen skohylde DIY.

Processen er den samme på vores gør det selv tøjstativ i vandrør, og du får ligeså god service som på vores standard produkter. Vi ved hvor meget danskerne går op i boligindretning, og derfor er det vores pligt, at give dem de bedste forudsætninger for, at kunne nyde deres hjem i fulde drag. Så kontakt os og lad os hjælpe dig med dit gør det selv tøjstativ eller gør det selv møbel.   

Find vores DIY side her. 

Læs næste

Max Marius X RAW58 - Ophæng af vandrør med hylde
Mie Iversen X RAW58 - sort tøjstativ

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her