Sort tøjstativ

Mie Iversen X RAW58 - sort tøjstativ

En af vores kunders døtre havde brug for en make over på sit tennageværelse. Der var alt for meget tøj til et alt for lille børnetøjstativ. Så hun skulle bruge et større og federe stativ.   

Før billeder fra gammelt tøjstativ

Vores sorte Alma tøjstativ i vandrør var løsningen på hendes problemer. Et mega fedt sort stort tøjstativ der har plads til det hele. På den ene side har plads til dit korte tøj skjorter og bluser, og i højre side har du plads til lange jakker og kjoler. I højre side har du også en krog, som du kan bruge til smykker, tasker eller hvad du synes. Den højre side med ekstra plads er perfekt, så kundens datter har plads til kasserne, og det samme gælder krogen til hendes tasker og cap. 

Alma tøjstativ i sort

Find Alma tøjstativet i sort her.

Tøjstativer i vandrør 

Tøjstativer i vandrør har mange forskellige designs, der passer ind i både bolig og erhverv. Et tøjstativ vandrør giver din boligindretning et råt og minimalistisk look i New Yorker stil. Du får ikke kun et minimalistisk look, men samtidig får du en personlig og holdbar garderobeløsning.

Siden webshoppen åbnede i 2016 har vi allerede fået en række populære produkter, som vores kunder er særligt glade for: PeterAlmaVincentEmmaConor og Enzo tøjstativerne i vandrør, der kan være med til at skabe en fed new yorker stil i din bolig. Med vores Peter tøjstativ i vandrør får du et stativ, der har en indbygget skohylde til opbevaring af tasker og sko. Du får ikke kun plads til sko og tasker på vores Peter-stativ, men udover det får du et bredt stativ i to størrelser som passer ind i alle boligindretninger.

Alma tøjstativ i sort vandrør

Vores Alma-stativ får du plads til kjoler på den ene del af stativet og på den anden side har du mulighed for, at opbevare skjorter og bukser på bøjler. På ydersiden af stativet får du en krog, hvor du kan have plads til håndtasker og smykker. Stativet leveres i to forskellige størrelser og tykkelser. Vincent-stativet er et enkelt stativ, der kan passe ind i stort set alle boligindretninger. Du har mulighed for at opbevare kjoler, skjorter, t-shirts og bukser på bøjle. Emma stativet har et enkelt og minimalistisk design, der giver et frisk pust til din garderobe. Conor tøjstativet monteres med skruer ind i bagvæggen og skal ikke monteres i gulvet. Enzo-tøjstativet i vandrør er vores mest populære stativ, hvor du selv kan bestemme afstanden i mellem benene på stativet.

De forskellige tøjstativer i vandrør kan købes i sort og galvaniseret. Hvis din virksomhed står og mangler en indretningsløsning, så forhandler vi også vores tøjstativ i vandrør designs til erhverv.

Alma tøjstativ i vandrør

Find alle vores tøjstativer i vandrør her.

VVS rør til tøjstativ

Inden vi åbnede webshoppen brugte vi lang tid på, at undersøge hvilket materiale vores stativer skulle laves i og valget faldt på vvs rør til tøjstativerne. Vi har mange års erfaring fra vvs verdenen og indså hurtigt, at vvs rør til tøjstativet var det bedste valg af materiale.

Materialet er robust og giver et råt look. Det handler ikke kun om, at finde det materiale, hvor tøjstativerne tager sig bedst ud – vi vil kun have det bedste og derfor bruger vi vvs rør til tøjstativerne. Og rent designmæssigt synes vi også, at disse VVS rør kan noget. Det giver et råt look, som passer rigtig godt ind i en række forskellige boligindretninger og stile. Og det kan med garanti komplimentere det visuelle i din indretning i dit hjem eller på dit værelse.

Der er også praktiske årsager, som gør VVS rør til det helt oplagte valg at lave dit næste stativ af. Det er utrolig holdbart. Og det er naturligvis rart for dig. På den måde slipper du for drillende stativer, hvor tingene går i stykker, knækker og ikke er til at have med at gøre. Når du vælger VVS rør som materiale, så undgår du et billigt stativ af plastic, som ikke holder særlig længe – og derfor skal du ud og skifte stativ ofte. Med et stativ bygget på VVS rør får du et holdbart og trofast stativ. Derudover er VVS rør et nemt DIY projekt, så vi kan hurtigt hjælpe dig med at lave dit helt eget tøjstativ efter dit eget hoved og design.

RAW58 Alma tøjstativ i sort

Find alle vores produkter i vandrør her.

DIY - Lav selv tøjstativ 

Vi kan også hjælpe dig, med din gør det selv løsning af et helt unikt produkt. Tegn en hurtig stregtegning af dit ønskede design, husk at påføre mål på tegningen. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant. 

Så om du står og mangler stålben til dit plankebord til det helt rigtige DIY plankebord for dig, eller du gerne vil have lidt hjælp til et lav selv tøjstativ i vandrør, så kan vi hjælpe dig med at få dit drømmeprodukt gjort til virkelighed.

Med vores store erfaring inden for boligindretning og design har du altid mulighed for selv, at designe dit nye lav selv tøjstativ, så vi kan hjælpe dig med at lave dit helt eget DIY tøjstativ. Lav selv tøjstativ i vandrør er en service vi tilbyder til kunder, der gerne vil have noget unikt, der passer ind i din boligindretning. Vi har lavet skohylde DIY, stålben til plankebord og reol vandrør.

Send din tegning til vores email raw58@raw58.dk. Vi kan ofte levere indenfor 1-3 hverdage, men det afhænger selvfølgelig af opgaven.

Find vores design selv side her. 

Læs næste

Kristine Kava x RAW58 - rustikke vandrør
Emilie Bruhn x RAW58 - tøjstativ

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her