Mai Steenkjær X RAW58 - butiksindretning

Mai Steenkjær X RAW58 - butiksindretning

Mai Steenkjær erhvervsløsning

Find Mai Steenkjærs Instagram-profil her.

Vi har fået lov til at levere vores Alma stativ som butiksindretning til Mai Steenkjær, der er medejer af det danske tøjbrandet til power-kvinder To Be Wanderlust. 

To Be Wanderlust´s butik og showroom ligger på Ll Torvet i Ikast. Det er et unikt skræddersyet tøjbrand til den næste generation af kvinder, der omdefinerer betydningen af ’stil’. Vores styles er inspireret af globale modetrends, med et ’twist’ af skandinavisk stil, tilpasset den travle hverdag af den moderne kvinde. 

Alma tøjstativet er et af vores mest sælgende produkter i 2020, og passer perfekt til butiksindretning, da det er et stort tøjstativ der har plads til det hele. På den ene side er der plads til det korte tøj skjorter og bluser, og i højre side har stativet plads til lange jakker og kjoler. I højre side er der også en krog, som kan bruges til smykker, tasker eller hvad man lige har brug for at hænge der. De rå vandrør giver en rustik indretning i den fede og trendende New Yorker stil.

Alma tøjstativ i sorte vandrør

RAW58 Vigga tøjstativ

Find Alma tøjstativet i sort her.

Skab en rustik indretning i din butik

Vores produkter kan blive stylet så de passer helt perfekt ind i din butik, og rammer den helt perfekte atmosfære for netop dit brand med den perfekte butiksindretning, vi står også klar med indretningstips hvis du har brug for det. 

Vi har et bredt udvalg af produkter hvor alt fra tøjstativer-, ophæng- og knager i vandrør gør at du kan udnytte pladsen helt optimalt, bidrager med rustik indretning og skaber en sammenhængende stil igennem hele lokalet. Vi kan sætte en tøjhylde på mange af vores populære modeller så du kan udstille produkter på toppen og udnytte pladsen helt optimalt.

Vi har også forskellige skoreoler hvor især vores Felix skohylde til væg vil være optimal for at placere den præcis hvor den passer ind. Vores rå vandrør kan styles op, for at skabe en elegant stil, eller styles ned for at skabe en fed rustik butiksindretning, og en rå atmosfære og rustik indretning. Mangler du indretningstips kan du kontakte os, så kan vi hjælpe med at skabe den perfekte indretning til netop din butik. 

Tøjstativ til butiksindretning

Find alle vores produkter i vandrør her.

Vi leverer indretningstips til din forretning

Du er velkommen til at kontakte os for at få indretningstips eller råd til at lave den perfekte erhvervsindretning. Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med at indrette din butik. Hvis du allerede har den helt perfekte idé kan vi tilpasse vores produkter, eller laver nogle helt unikke vandrør tøjstativer, som passer direkte ind i dine lokaler. Vi kan også hjælpe dig med indretningstips, hvis du ikke er helt sikker på hvordan dine lokaler bliver udnyttet allerbedst med den rette butiksindretning. Vi kan guide dig i hvordan vi mener man bedst bruger vores skohylde til væg, vandrør tøjstativ eller vores andre fede produkter. Vi kan selvfølgelig også tilføje en tøjhylde til de produkter hvor du får brug for det.

Alma tøjstativ i sorte vandrør

Find alle vores tøjstativer i sorte vandrør her.

Mangler din butik et gør det selv tøjstativ i vandrør? 

Vi vil så gerne hjælpe dig med at designe din drømme butik. I vores sortiment har vi håndplukket de designs, som er mest populære blandt vores kunder, så der er en løsning der passer næsten alle. 

Men det kan jo ske at et af vores standard møbler ikke passer i størrelsen i forhold til din butik, derfor giver vi dig muligheden for selv at vælge målene. Måske tøjstativet er for bredt, eller måske det er for højt. Vi kan skære rørene til så du får præcis det gør det selv tøjstativ i vandrør som du leder efter, og som passer perfekt til dit erhverv.

Man kan også gå hele vejen og designe sit eget gør det selv tøjstativ eller møbel, vi hjælper jer selvfølgelig gerne med at udføre den perfekte gør det selv løsning.

Vi kan også hjælpe med gør det selv løsning af et helt unikt produkt. Tegn en hurtig stregtegning af det ønskede design, husk at påføre mål på tegningen. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant. 

Find vores erhverv side her.

Butiksindretning

Find design selv løsninger her.

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

14.000+ glade kunder

Hos RAW58 har vi mere end 14.000+ glade kunder.

Betal med faktura eller EAN-nummer

Se mere her